İTB Müzik kursu öğrencilerinden muhteşem "Çocuklarımız Söylüyor" etkinliği...

    Previous Next

    İTB Müzik kursu öğrencilerinden muhteşem "Çocuklarımız Söylüyor" etkinliği...

    İskeçe Türk Birliği (İTB) Müzik Kursu öğrencileri için düzenlenen “Çocuklarımız Söylüyor” etkinliği 11 Mart 2018 Pazar günü gerçekleştirildi.

    İTB Müzik Kursu öğrencilerinin performansı, gerek anne babalarını ve yakınlarını gerekse İskeçe Türk Birliği yöneticilerini hem gururlandırdı hem takdirlerini topladı. Etkinlikte İTB müzik kursu öğretmeni Süleyman Kara yönetimindeki çocuklardan oluşan gruplar müzikteki becerilerini sergiledi, türkü ve şarkılar seslendirdi. Etkinliğin sürpizi ise İTB Başkanı Ozan Ahmetoğlu’nun sözlerini yazdığı ve Süleyman Kara’nın bestelediği İskeçe Türk Birliği 90. Yıl Marşının ilk kez müzik kursu öğrencileri tarafından söylenmesiydi.

    “Çocuklarımız Söylüyor” etkinliğinin sunuculuğunu İTB Yönetim Kurulu Üyesi Seval Osmanoğlu yaptı. İTB Müzik Kursu öğrencilerini gösterdikleri medeni cesaretten ötürü tebrik etti.

    İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu da yaptığı konuşmada müzik kursunun 90 yıllık İskeçe Türk Birliği’nde her zaman önemli bir yer tuttuğunu belirterek şunları söyledi: “İTB Müzik Kursu’na devam eden yaklaşık 40 çocuğumuz ve onların aileleri bu kuruma bir zenginlik katıyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızı dinlemek onları gayretlerinden dolayı alkışlamak en anlamlı hareket ve etkinliklerden biri. Amacımız çocuklarımızın gayretlerinden dolayı onları biraz olsun ödüllendirmek ve cesaretlermektir. Sizleri anne babaları olarak tebrik ediyor ve çocuklarınızın eğitim hayatında ve devam edecek olanlara da müzik hayatlarında başarılar diliyorum. İskeçe Türk Birliği 90 yıldır Batı Trakya’da Türk kültürünü ve kültürümüzün değerlerini ayakta tutmaya ve yaşatmaya devam ediyor. Bunu da sizlerin ve çok değerli çocuklarımızın desteği ve sevgisiyle yapıyor.”

    Etkinlikte müzik kursu bağlama ekibinin gösterisi ile seslendirilen Yemen türküsü ve İTB 90. yıl marşı izleyicilerden büyük alkış aldı. “Çocuklarımız Söylüyor” adı altında gerçekleştirilen faaliyet sonrası dernek yöneticileri ile etkinliğe katılanlar müzik kursu öğrencilerini tek tek tebrik etti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.