yorum pervin a Mustafa Bayramali Perşembe, 15 Mart 2018 10:59 Azınlığın ilk gümrük müşaviri Erhan Molla hizmet vermeye başladı

    yorum pervin a Mustafa Bayramali Perşembe, 15 Mart 2018 10:59 Azınlığın ilk gümrük müşaviri Erhan Molla hizmet vermeye başladı

    Batı Trakya’da bir ilki hayata geçiren Erhan Molla azınlığın ilk Türk Gümrük Müşaviri olarak ve bunun yanında muhasebeci olarak yeni bürosunda hizmet vermeye başladı. Ayrıca Molla, her türlü ihracat ve ithalat işlemlerinde müşterilerine hizmet veriyor.

    1991 yılında Gümülcine doğumlu olan Erhan Molla, Orta eğitimini Gümülcine’de tamamladıktan sonra Trakya Demokritos Üniversitesi, İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Mollaüniversite yıllarında, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) çatısı altında faaliyet gösteren Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT), 2011-2012 dönemi Başkanlık görevini yürüttü.

    Daha sonra askerini görevini yerine getiren Molla, Gümrük Müşavirliği sınavlarını başarıyla tamamladıktan sonra, Azınlığımızın ilk Türk Gümrük Müşaviri olmaya hak kazandı.

    Ayrıca Erhan Molla, Doğu Makedonya ve Trakya Eyaleti bünyesinde bulunan, kâr amacı gütmeyen, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere Destek Programları, Denetleme ve Danışmanlık (ΔΕΣΜΟΣ-ΑΜΘ) şirketinin Yönetim Kurulu üyesidir.

    Yeni açtığı ofisinde halkımıza Gümrük İşlemleri yanı sıra Muhasebe ve Danışmanlık hizmetleri de sunuyor.

    GÜMRÜK İŞLEMLERİ:

    •           İthalat-İhracat (Yurtdışı İthalat ve İhracatlarda Gümrük işlemleri)

    •           Araç Gümrük İşlemleri

    MUHASEBE HİZMETLERİ:

    •           Şirketlerin muhasebe takibi (Defter tutma)

    •           Eleman maaş ve sigorta takibi

    •           Vergi beyannameleri

    Adres: Thiseos 1 – Eski Valilik Binası Karşısı – Kat 2

    Ofis: 2531 030 045

    Cep: 6949 965 045

    E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.