Dr. Sadi Mehmet Kozlukebir köyüne muayenehanesini açtı

    Dr. Sadi Mehmet Kozlukebir köyüne muayenehanesini açtı

    İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Sadi Mehmet Rodop ilinin en büyük köyleri arasında yer alan Kozlukebir köyünde muayenehanesini açtı.

    1982 yılında Gümülcine'de dünyaya gelen Dr. Sadi Mehmet, ilköğrenimini Mastanlı Azınlık İlkokulu’nda tamamladı. Gümülcine 4. Ortaokulu ve daha sonra da 3. Genel Lise'den mezun olan Sadi Mehmet, 2000 yılında Atina Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı.

    2007 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra, askerlik görevini tamamlayan Sadi Mehmet, ilk olarak Gümülcine Devlet Hastanesi ve Kozlukebir Belediyesi'nde bir yıl mecburi hizmet görevini yaptı. 2011-2012 yılları arasında Dimetoka Hastanesi'nde doktor olarak görev yapan Sadi Mehmet, son olarak 2012-2017 yılları arasında Dedeağaç Devlet Hastanesi Birinci Üniversite İç Hastalıkları (Dahiliye) Departmanlığı'nda 5 yıl süreyle doktor olarak görev yaptı.

    Yunanistan Milli Sağlık Kurumu'na (E.O.P.Y.Y.) bağlı tüm sigortalarla anlaşması bulunan Dr. Sadi Mehmet, ilgili sigorta kurumlarına bağlı olmak üzere, tüm hastaları muayenehanesinde kabul ediyor.

    Öğretmen Hatice Ali ile evli olan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Sadi Mehmet’in Kozlukebir köyündeki muayenehanesi, Kozlukebir köyü meydanında yer alıyor.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.