TEKİRDAĞ'DA ŞAMPİYON BATI TRAKYA

    Previous Next

    TEKİRDAĞ'DA ŞAMPİYON BATI TRAKYA

     
    TEKİRDAĞ'DA 'ŞAMPİYON BATI TRAKYA' SESLERİ
     
    BATI TRAKYALI GENÇLER ŞAMPİYON OLDU
    Tekirdağ'da Namık Kemal Üniversitesi'nde (NKÜ) okuyan Batı Trakyalı gençler, kurdukları futbol takımı ile üniversite bünyesinde düzenlenen uluslararası turnuvada bütün maçları kazanarak şampiyon oldu.
    Üniversite'nin Uluslararası Öğrenci Topluluğu'nun 'Yunanistan-Batı Trakya, Bosna Hersek, Yemen, Türkiye, Somali ve Türkmenistan takımlarının katılımıyla organize ettiği Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvası'nda kupa Batı Trakya'ya geldi. A Grubu'nda ilk maçını Bosna Hersek ile yapan Batı Trakya, Veysel (3) ve Harun'un (2) golleri ile rakibine karşı 5-1'lik üstünlük sağladı. İkinci maçta Yemen'i Onur (3), Özkan (2), Hamza (1) ve Mehmet Rızgıç'ın (1) fileleri havalandırmasıyla 7-1 yenen Batı Trakya, 6 puanla gruptan lider olarak çıktı. Yarı final maçında bu kez Somali'ye karşı Veysel (2), Hamza (1), Harun (1) Hüseyin (1) ve Mehmet Rızgıç'ın (1) golleri ile 6-2 üstünlük sağlayan Batı Trakya, zorlu finalde de rakibine fark atmayı başardı. Batı Trakya Türk Azınlığı mensubu gençler, soydaşlarından kurulu Türkiye takımını Özkan, Mehmet Ali Çavuş ve Mehmet Rızgıç'ın golleri ile 4-0 yendi.
    KUPAYI REKTÖR YARDIMCISI VERDİ
    Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvası, barış, kardeşlik ve dostluğun öne çıktığı bir atmosferde gerçekleştirilirken, ilk üçe giren takımlar için kupa töreni düzenlendi. Kupaları, NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İhsan Soysal, Prof. Dr. İsmail Yılmaz ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu takdim ederken; Batı Trakyalı futbolcular şampiyonluk kupasını kaldırırken büyük coşku ve gurur yaşadı. Batı Trakya Futbol takımında şu isimler yer aldı: Erkan Molla, Fuat Ali, Onur Reşit, Ömer Hasan, Hasan Mustafa, Veysel Mustafa, Harun Mustafa, Mehmet Ali Çavuş, Mehmet Rızgıç, Hamza Bülbül, Özkan Haşim, Hüseyin Deniz, Cüneyt Mehmet, Ali Ahmet, Onur murat Osman, İsmail Mustafa, İbrahim İbram, Hamza Hacı.
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.