Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu YAKA İKE'yi ziyaret etti

    Previous Next

    Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu YAKA İKE'yi ziyaret etti

    Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Rodop ilinin YAKA bölgesinde faaliyet gösteren YAKA Kiraz İşleme Tesisi'ni ziyaret etti.

    Ziyaret sırasında YAKA İKE Kiraz İşleme Tesisi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Sadık Ahmet, Başkonsolos Murat Ömeroğlu'na eşlik ederek, tesisin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tesisin kurulduğu günden bugüne kadar bir çok test aşamalarından geçtiğini hatırlatan iş adamı Sadık Ahmet, son olarak geçtiğimiz günlerde Avruap çok az sayıda işletmenin sahip olduğu BRC AA+ sertifikasını almaya hak kazandıklarını dile getirdi.

    Tesisin başta YAKA bölgesi olmak üzere Yunanistan'ın bir çok farklı noktalarından kiraz alımına devam ettiğini kaydeden Sadık Ahmet, son olarak başkonsolos Ömeroğlu'na bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    Ziyarete ilişkin Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya hesabından, "YAKA IKE şirketini ziyaret ettik. En ileri teknolojik ekipmanlarla kiraz paketleme yapılan bu tesise daveti için Sn Levent Sadık Ahmet’e teşekkür ediyoruz" paylaşımında bulundu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.