Ova Kadınlar Kolu'ndan Geleneksel İftar

    Previous Next

    Ova Kadınlar Kolu'ndan Geleneksel İftar

    Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği Ova Kadınlar Kolu'ndan Geleneksel İftar Yemeği.

    İskeçe Kırköy'de yer alan Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği Ova Kadınlar Kolu'nun geleneksel iftar yemeği 2 Haziran Cumartesi akşamı, yoğun katılımla İskeçe'de gerçekleşti.

    İftara;  İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı ve Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Sevil Şerifoğlu, Dinkler Köyü Hanımeli Derneği Başkanı Aylin Ahmet Süleyman, BTAYTD Okutan Anne Projesi Sorumlusu Sevtap Hint ile kurucu üyeler ve Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Konsolosu Neslihan Altay hanımefendi katıldı.

    Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği Ova Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Saliemin, yaptığı konuşmada, "iftarımıza katılan ve bu güzel ramazanda bizlerle birlikte olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız, bu akşamki gibi birlik ve beraberliğimiz daim olsun" ifadelerini kullandı.

    İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı ve Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Sevil Şerifoğlu'da yaptığı kısa değerlendirmede, "Platformun en çalişkan, başarılı kadın topluluğu olan Ova Kadınlar Kolu'nu ve ova bayanlarını kutlarım, her zaman olduğu gibi bu güzel bereketli günde bizlere nefis bir gece yaşattılar," Görüşlerine yer verdi. 

    Son olarak,  davet ve ikram için  teşekkürlerini sunan Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Konsolosu Neslihan Altay hanımefendi,  "böyle güzel günlerde, bereketli sofralarda olmanın lezzeti ve güzelliği apayrı. Ova Kadınlar Kolu'nu ve katılan tüm bayanları kutlarım ve  şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim." İfadelerini kullandı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.