BBP Başkanı Destici Geleneği Devam Ettirdi, Gümülcine ve İskeçe’yi ziyaret etti

    Previous Next

    BBP Başkanı Destici Geleneği Devam Ettirdi, Gümülcine ve İskeçe’yi ziyaret etti

    BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici geleneği devam ettirdi ve bu yıl da Batı Trakya’yı ziyaret etti.

    Dr. Sadık Ahmet’i anma töreni için Gümülcine’ye gelen Destici’ye BBP Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, Doğu Türkistan Türk Birliği Başkanı Seyyid Tümtürk, Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Hicran kazancı eşlik etti.

    Destici ve beraberindekiler ilk ziyaretlerini Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif’e gerçekleştirdi. Görüşmeden sonra karşılıklı olarak plaket takdimi yapıldı.

    Destici daha sonra da Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği’ne geçti. Burada Başkan Aydın Ahmet ve Y.K. üyeleri tarafından karşılanan heyete eğitimle ilgili sorunlar aktarıldı. Destici sorunları bildiklerini ve Batı Trakya’yı ziyaret etmeye devam edeceklerini söyledi. Ziyaret sonrasında karşılıklı olarak plaket takdimi yapıldı.

    Destici’nin bir sonraki durağı ise DEB Partisi Genel Merkezi oldu. Burada Başkan Mustafa Ali Çavuş ve parti yetkilileri tarafından karşılanan Destici’ye Batı Trakya Türklerinin sorunları anlatıldı. Ziyaret sonrasında plaket takdimi yapıldı.

    Destici’nin Gümülcine’deki son durağı ise Gümülcine Türk Gençler Birliği oldu. Burada BİHLİMDER Başkanı Mehmet Emin Ahmet, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkan Yardımcısı Taha Hüseyinoğlu ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsiller Derneği Başkanı Ercan Ahmet v.d. yetkilerle bir araya gelen toplantıda Batı Trakya Türk Azınlığı’nın sorunları dile getirildi.

    Destici ve beraberindekiler daha sonra da İskeçe’ye hareket etti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.