BATÖB üyeleri Gebecili köyünde etkinlik düzenledi

    Previous Next

    BATÖB üyeleri Gebecili köyünde etkinlik düzenledi

    Türkiye’nin farklı illerinde eğitim gören Batı Trakyalı öğrencilerin kurduğu Batı Trakya Öğrenci Birlikleri (BATÖB) üyeleri, Gebecili (Rizoma) köyünde bir etkinlik düzenledi.

    Etkinlik kapsamında BATÖB üyesi Gümülcineli ve İskeçeli öğrenciler 6 Ağustos Pazartesi günü Yassıköy Belediyesi ile birlikte yaka bölgesinde yer alan Gebecili köyündeki okul bahçesinin demir parmaklıklarını boyadılar.

    Öğrencilerin etkinliğine Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Belediye Başkan Yardımcısı Galip Hüseyin, Gebecili Köyü Azası ve Gebecili İlkokulu Encümen Heyeti Başkanı Müjdat Karahasan ve Gebecili gençleri de destek verdi.

    Belediye yöneticileri ve köy gençleri BATÖB üyeleri ile birlikte ellerine fırçaları ve boyaları alarak okulun demir parmaklıklarını hep birlikte boyadılar. Yapılan sosyal etkinlikle Gebecili halkından ve belediye yöneticilerinden büyük takdir toplayan BATÖB öğrencilerini anlamlı etkinlikte Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet de yalnız bırakmadı.

    BATÖB üyeleri tatilleri boyunca belediyelerle işbirliği yaparak farklı yerlerde farklı sosyal etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edecek.

    Öğrenciler belediye ve köy temsilcileri ile birlikte çevre temizliği, ağaç dikme ve halk yararına kullanılan yapıları ve çevresini boyama gibi faaliyetleri gerçekleştirecek.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.