“İTB YUMURCAKLAR KULÜBÜ” bir ayda 12 etkinlik gerçekleştirdi

    Previous Next

    “İTB YUMURCAKLAR KULÜBÜ” bir ayda 12 etkinlik gerçekleştirdi

    İskeçe Türk Birliği (İTB) çatısı altında oluşturulan “Yumurcaklar Kulübü”, çocukların vazgeçilmezi olma yolunda hızla ilerliyor.

    İskeçe Türk Birliği yönetim kurulunun kararıyla 6 – 13 yaş grubundaki çocuklar ve annelerine yönelik etkinlik ve aktiviteler gerçekleştirmek üzere oluşturulan İTB Yumurcaklar Kulübü, bir ay içinde 12 faaliyete imza attı. İlk etkinliğini 13 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştiren İskeçe Türk Birliği Yumurcaklar Kulübü, 10 Ağustos 2018 Cuma gününe kadar 12 etkinliğe imza attı.

    Yaz tatilinden yararlanarak İTB Yumurcaklar Kulübü tarafından İTB lokalinde çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen faaliyetlerde; kitap okuma, geri dönüşüm kutuları, el beceri oyunları, çeşitli resim teknikleri, oyuncak – kolye – kalemlik yapımı, çeşitli oyunlar, skeçler gibi etkinlikler yapıldı.

    Çocukların aktif olarak katıldığı etkinlikler bir ay boyunca haftada üç kez gerçekleştirildi. İskeçe Türk Birliği Yumurcaklar Kulübü tarafından bir ay boyunca yapılan etkinlik ve aktivitelere 60 çocuk katıldı. İTB Yumurcaklar Kulübü’nün faaliyetinden son derece memnun olan çocuklar ve aileleri, benzer etkinliklerin okul döneminde de gerçekleştirilmesini istiyor. İTB Yumurcaklar Kulübü de bu talepler doğrultusunda faaliyetlerine yeni eğitim yılı boyunca da belirli aralıklarla devam edecek.

    İskeçe Türk Birliği yöneticilerinden Zeynur Bargan’ın koordinatörlüğünü yaptığı Yumurcaklar Kulübü’ne İTB Kadınlar Kolu ile İTB Gençlik Kolu da aktif destek verdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.