BATI TRAKYA TÜRK ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ’NE AVRUPA AZINLIK HAKLARI GRUBU’NDAN ZİYARET

    BATI TRAKYA TÜRK ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ’NE AVRUPA AZINLIK HAKLARI GRUBU’NDAN ZİYARET

    18 Eylül 2018 Salı günü Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu’nun Batı Trakya’ya gerçekleştirdiği çalışma ziyareti kapsamında Avrupa Azınlık Hakları Grubu’ndan (MRG – Minority Rights Group Europe) temsilciler, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği’ni ziyaret ederek, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği, BAKEŞ ve BTAYTD temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdiler.

    Toplantıya Avrupa Azınlık Hakları Grubu’ndan Avrupa ve Orta Asya Birimi Başkanı ve MRG Avrupa Ofisi Yönetim Müdürü Neil Clarke ve Medya Programları Koordinatörü Anna Alboth, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri, BAKEŞ’İ temsilen Onur Mustafa, BTAYTD’yi temsilen Şükriye Mehmet ve ABTTF’den Başkan Yardımcısı Serdar Kelekoğlu ile Uluslararası İlişkiler Direktörü Melek Kırmacı Arık katıldılar.

    Toplantıda Batı Trakya Türk Azınlığı’nın eğitim sisteminde yaşanan sorunları ve bu kapsamda ilk ve ortaokul, lise ile yüksek öğrenim düzeyinde karşılaşılan problemleri Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet aktardı.

    Görüşmenin sonunda Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet günün anısına Avrupa Hakları Grubu temsilcilerine birer plaket takdim etti.

    BATI TRAKYA TÜRK ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ

    YÖNETİM KURULU

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.