Kurcalı Kadınları geleneksel aşure etkinliğinde buluştu

    Previous Next

    Kurcalı Kadınları geleneksel aşure etkinliğinde buluştu

     

    Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen aşure etkinliği 25 Ekim 2018 Perşembe akşamı gerçekleştirildi.

    Üyelerin ve davetlilerin yanı sıra T.C. Gümülcine Konsolosu Neslihan Altay hanımefendinin katılımıyla samimi bir ortamda gerçekleşen etkinliğe, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Mevlid-i Şerif’in de okunduğu etkinlik günün anlam ve önemiyle ilgili sohbet ile sona erdi.

    Gümülcine S. Müftülüğü Bayan Vaâz ve İrşâd Ekibi Başkanı Hatice Hacıoğlu ve Vaize Selma Veli hocahanımlar ile Mevlithan Hanife Ahmet tarafından gerçekleştirilen programın ardından katılımcılara şerbet ve aşure ikram edildi.

    Katılımcılara teşekkür eden Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Dilek Osman, “Geleneksel bir hal alan aşure etkinliğimizi gerçekleştirmemize maddi ve manevi destek veren herkese, yönetimim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. T.C. Gümülcine Konsolosu Neslihan Altay da kısa bir selamlama konuşması yaparak, aşure etkinliğine ev sahipliği yapan Kurcalı derneğine birlik ve beraberliğin sergilenmesine vesile oldukları için teşekkür etti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.