TRAKYALILAR VAKFINDAN GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLERBİRLİĞİNE DESTEK!

    Previous Next

    TRAKYALILAR VAKFINDAN GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLERBİRLİĞİNE DESTEK!

     

    Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin (GTGB) kuruluşunun 90. yıldönümü 16 Aralık Pazar günü Yassıköy’deki  eğlence merkezinde gerçekleştirilen etkinlikle kutlandı. 90. Yıl Etkinliği’ne TRT Türk Halk ve Türk Sanat Müziği ekibi ile Kurtalan Ekspres muhteşem bir konser sundu. Etkinlik Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin saz ekibi ve folklor ekibiyle başladı. Daha sonra Gümülcine Türk Gençler Birliğinin kuruluşundan günümüze kadar olan faaliyetleri sinevizyon ile gösterildi.

    Pek çok önemli ismin ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı etkinliğe Trakyalılar Vakfı tarafından büyük destek verildi.

    DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ.

    Trakyalılar Vakfı, Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin 90. Yıl Dönümü anısına düzenlenen kompozisyon yarışmasının kazananı Rıdvan Kır Hümmet’e dizüstü bilgisayar hediye etti.

    Etkinliğe Trakyalılar Vakfı adına katılan Başkan Yardımcısı Naci Erol konuşmasında; “16 Kasım 2018 tarihinde Batı Trakyalı hemşerilerimize destek olmak adına “Göçün Acısında Birleşen Gönüller Fotoğraf Sergisi ve Müzik Dinletisi” etkinliğimizi Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde gerçekleştirerek buradaki kardeşlerimizle bir araya geldik. Trakyalılar Vakfı Yönetim Kurulu olarak soydaşlarımıza destek olabilmek adına gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin amacına ulaştığını düşünmekteyiz. Hem Trakya’da hem Batı Trakya’da projelerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin ardından yine Gümülcine’de başka bir programa katılarak soydaşlarımız ile bir aradayız. Bu etkinlikte yer almak sizlerle bir arada olmak, sizlere destek olabilmek bizim için büyük bir onurdur” ifadelerini kullandı.

    Etkinliğin ardından Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü ve Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Şerif, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Rodop İli Siriza Milletvekili Mustafa Mustafa, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza ile Trakyalılar Vakfı’nı temsilen temaslar gerçekleştiren Naci Erol gelecekte yürütülebilecek ortak projeler üzerine istişare ederek Gümülcine’den ayrıldı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.