Celal Bayar Ortaokulu-Lisesi'nden Örnek Davranış!

    Celal Bayar Ortaokulu-Lisesi'nden Örnek Davranış!

    Gümülcine'de yer alan Celal Bayar Ortaokulu-Lisesi öğrencileri yeni yıl öncesi  Çocuk ve Aile Destek Merkzi'ni ziyaret ederek yardıımda bulundular.

    Ziyarete okulun  Lise 1  A1 öğrencileri katıldı ve öğrenciler kendi aralarında topladıkları paraları, yiyecek ve oyuncakları Yunanistan Çocuk Köyleri Merkezi (SOS) Başkanı Fellina kazakou'ya teslim ettiler.

    Bu anlamlı ziyaretten dolayı öğrencilere teşekkür eden Kazakou, " çocukların yetiştirilmesinde ve psikolojik gelişimlerinde ailenin çok önemli olduğunu söyledi ve Merkez hakkında bilgi verdi."

    Kazakou, öğrencilere çocukların yetiştirilmesinde ve psikolojik gelişimlerinde ailenin çok önemli olduğunu dile getirdi. Devamında onlara Yunanistan Çocuk Köyleri (SOS) projesi hakkında, proje kapsamında yapılan çalışmalar ve karşılaşılan problemler hakkında bilgiler verdi.

    Ziyaret hakkında okul öğrencileri adına konuşma yapan A1 sınıfı öğrencisi Buse Doğancalı, “Hepimiz aynıyız. Var olan bazı farklılıklar bizleri özel ve değerli kılmaktadır. Aramızdaki en büyük farklılık bu çocukların hayatta karşılaştıkları talihsizliklerdir.  Bu durumda onları ellerinden tutmalıyız ki böylece onlara hepimizin aynı kümenin parçası olduğumuzu göstermeliyiz” dedi.

    Ziyarette, öğrencilere okul öğretmenlerinden Sibel Ali, Eleni Hatzi ve Katerina Georganta eşlik etti.

    Fotoğraf: millet.gr

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.