BTTDD şubeleri dayanışma içinde…

    Previous Next

    BTTDD şubeleri dayanışma içinde…

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi yöneticileri genel kurulları gerçekleşen şubeleri yanlız bırakmadı.

    20 Ocak 2019 Pazar günü gerçekleştirilen BTTDD İzmir ve BTTDD Soma Şubesi Genel Kurullarına Bursa Şubesi'ni temsilen Başkan Dr. Ali Eminlatif, Genel Sekreter İsmail Hayat ve dernek görevlisi Zekeriya Osman katıldı.

    Genel kurullara ayrıca BTTDD Genel Başkanı Av. Necmettin Hüseyin, Teşkilat Başkanı Musa Yurt, BTTDD Zeytinburnu Şubesi Başkanı Fatih Hacıbedel, BTTDD Üsküdar Şubesi Başkanı Hasan Küçük, BTTDD Küçükçekmece Şubesi Başkanı Hakkı Vedat Meşeli de katılarak birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptılar.

    BTTDD İzmir Şubesi'nde gerçekleştirilen Genel Kurul'da Mustafa Kurnaz, bayrağı Mümin Durmuş' tan teslim alarak yeni şube başkanı seçildi.

    Soma Şubesi'nde güven tazeleyen Mehmet Akın ise genel kurula katılan Bursa Şubesi Başkani Dr. Ali Eminlatif ve davaya hizmeti geçenlere Soma Şubesi kuruluşunun 20. Yılı anısına plaket takdim etti.

    BTTDD Bursa Şubesi Başkani Dr. Ali Eminlatif, her iki başkana da Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ve Bursa Şubesi üyeleri adına tebrik ve başarı dileklerini iletti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.