DEB Partisi yeni yönetim kurulu üyeleri SİRİZA milletvekillerini ziyaret etti

    Previous Next

    DEB Partisi yeni yönetim kurulu üyeleri SİRİZA milletvekillerini ziyaret etti

    DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri 1 Şubat 2019 günü Siriza Rodop ili Milletvekilleri Ayhan Karayusuf, Mustafa Mustafa ve İskeçe ili Milletvekili Hüseyin Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

    Konuyla ilg’li DEB Partisi’nden yapılan açıklama şöyle:

    “Sabah saatlerinde Gümülcine’de gerçekleşen ilk ziyarette DEB Partisi Yönetim Kurulu üyelerini Milletvekilleri Ayhan Karayusuf ve Mustafa Mustafa karşıladılar. Milletvekilleri Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen milletvekillerei her zaman diyalog içinde olmak istediklerini belirttiler.

    İlerleyen saatlerde, nezaket ziyaretlerine İskeçe’de, Siriza Milletvekili Hüseyin Zeybek’in makamında devam eden DEB Partisi Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Zeybek’le sıcak bir sohbet ortamında bir görüşme gerçekleştirdiler. Diğer Milletvekilleri gibi Hüseyin Zeybek de Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu ve Yönetimine başarı dileklerinde bulundu.

    DEB Partisi olarak Siriza Milletvekilleri Ayhan Karayusuf, Mustafa Mustafa ve Hüseyin Zeybek’e nazik karşılamalarından dolayı teşekkür eder ve parti olarak tarafsız bir şekilde uzlaşı kültürünü geliştirmek, dostluk ilişkilerini pekiştirmek adına herkese eşit yaklaşımda bulunarak her zaman olumlu adımlar atmakta kararlı olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.