Eczacı Erdem Hüseyin başkan adaylığını açıkladı

    Eczacı Erdem Hüseyin başkan adaylığını açıkladı

    Eczacı Erdem Hüseyin, Kozlukebir Belediyesi için başkan adayı olduğunu açıkladı. Bölge halkının desteğiyle Kozlukebir Belediyesi’ne başkan aday olma kararı aldığını söyleyen Erdem Hüseyin, “Uzun yıllardır iç içe olduğum bölge insanına hizmet anlamında minnet borcumu ödemek için aday oluyorum” dedi.

    Erdem Hüseyin, yerel yönetimde faydalı olacağına inandığını belirterek, “Belediyecilik anlayışımla bugüne kadar yapılanlardan daha güzel şeyler yapabileceğime inandığım için bu yola çıktım” dedi.

    “Hedefim, toplumun her kesimini kucaklayan hizmet odaklı çağdaş bir belediye vizyonu oluşturmak. Bu amaçla, her biri kendi bölgelerinin dinamiklerini iyi bilen tecrübeli ve genç isimlerden oluşan bir ekiple bu hizmet yarışına giriyorum” diye belirten Eczacı Erdem Hüseyin, önümüzdeki günlerde geniş çaplı bir aday tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

    Erdem Hüseyin, bağımsız bir oluşumun adayı olduğunu vurgulayarak, “Sadece halkın adayı olarak çıktığım bu yolda başkan adayı olduğum listemizin adı ile burada yer alacak aza adayı arkadaşlarımızın adını, belediyecilik anlayışımızı ve hedeflerimizi en yakın zamanda düzenleyeceğimiz tanıtım toplantısında kamuoyuna ilan edeceğiz” dedi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.