İTB'den kadınlara yönelik kahvaltı programı

    Previous Next

    İTB'den kadınlara yönelik kahvaltı programı

    İskeçe Türk Birliği (İTB) Kadınlar Kolu 3 Şubat Pazar günü kadınlara yönelik bir kahvaltı düzenledi.

    İskeçe Le Chalet otelinde düzenlenen kahvaltıya T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu`nun eşi Aslı Ömeroğlu,  Gümülcine Milletvekilleri Mustafa Mustafa`nın eşi Elvan Mustafa, Ayhan Karayusuf`un eşi Birsen Osman, İlhan Ahmet`in eşi Belgin Hakkı,  DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza`nin eşi Müberra Karadayı, BAKEŞ Müdürü Pervin Hayrullah, Kırköy Derneği Ova Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Saliemin, İskeçe İli Türk Kadınları Derneği Başkanı Aysel Sağır, OKAP Koordinatörü Sevtap Hint,  İTB Yönetim Kurulu üyeleri, Kurum kuruluş temsilcileri, İTB Eski Kadınlar Kolu Başkanları, öğretmenler, emekli öğretmenler ile  İskeçe ve civar köylerden yaklaşık 200 kadın katıldı.

    Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü ve İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Sevil Şerifoğlu kahvaltıda bir açılış konuşması yaptı. Şerifoğlu ‘Saygıdeğer misafirler İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu olarak düzenlediğimiz bu kahvaltıda bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.  Kahvaltı etkinliğinin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu kahvaltı etkinliğinin geleneksel hale gelmesini hedefliyoruz. Kahvaltımızın amacı kadınlarımızla  bir arada olarak hoş vakit geçirmek ve fikir alışverişinde bulunmak. Ben sözü daha fazla uzatmak istemiyorum. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum’ dedi.

    Daha sonra T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu`nun eşi Aslı Ömeroğlu da kısa bir konuşma yaparak, kendisini kahvaltıya davet eden  İTB Kadınlar Koluna teșekkür ederek,  İskeçe’li kadınlarla  birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.