Eyalet Meclis Üyesi adayı Cihan İmamoğlu azınlık basını ile buluştu

    Previous Next

    Eyalet Meclis Üyesi adayı Cihan İmamoğlu azınlık basını ile buluştu

    Doğu Makedonya – Trakya (DMT) Eyalet Başkan Adayı Hristodulos Topsidis’in listesinden Eyalet Meclis Üyesi adayı olan Gümülcineli avukat Cihan İmamoğlu, 21 Şubat Perşembe akşamı azınlık basını üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

    Azınlık basınına açıklamalarda bulunan Cihan İmamoğlu, göreve geldiği takdirde engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak öncelikleri arasında yer aldığını söyledi. Bu konuda Yunanistan’daki yasaların çok el verişli olduğunu anımsatan İmamoğlu, “Adaylığıma gelince, bu halkımızın sesini duyuyorum, gerekli bilgi donanım ve kapasitemin olduğumu düşünüyorum” dedi.

    Ayrıca DMT Eyalet Başkan adayı Topsidis’in Türkiye’de iş dünyasıyla yakın temasları olduğunu belirten İmamoğlu, Topsidis’in fikirleri arasında birincisi; Trakya Avrupa’nın kapısıdır, ikicisi de; Var olmak için ancak birlikte olmak gerekiyor düşüncelerinin yer aldığını ifade etti. Topsidis’in seçilmesi halinde ve kendisinin de seçilerek görev alması durumunda eyalette kritik görevlere getirilebileceğini anlatan İmamoğlu, bu yüzden Topsidis’in listesinden aday olduğunu ifade etti.

    Son olarak Eyalet Meclis Üyesi adayı Cihan İmamoğlu, “Yunanistan çapında ideolojik parti anlayışı kalmamıştır. Azınlık insanı her zaman iktidarın yanında yer almalıdır. Bu anlayış bizlerin en büyük seçim stratejimiz olmalıdır” görüşlerine yer verdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.