Bursa’da Batı Trakyalı’lardan istişare toplantıları

    Previous Next

    Bursa’da Batı Trakyalı’lardan istişare toplantıları

    Batı Trakya Türkeri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi yönetimi hemşehrileri ile istişare toplantıları gerçekleştirdi.

    BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif ve şube yöneticileri, Batı Trakyalıların Bursa’ da ağırlıklı olarak yaşadığı mahallelerden Abdal Murat Mahallesi, Çiftehavuzlar Mahallesi ve Yiğitler Mahallesinde bulunan hemşehrilerini  ziyaret etti.

    İlk olarak Abdalmurat Mahallesi’ni ziyaret eden Şube Yönetimi, A.V.P. Cihanspor Lokali’nde gerçekleşen buluşmada, genellikle İskeçe balkan bölgesinden göç ederek mahalleye yerleşen üyeler ile bir araya gelerek çeşitli konularda istişarelerde  bulundu. Başkan Dr. Ali Eminlatif, dernek üyelerine  Batı Trakya ve BTTDD Bursa Şubesi’nin hizmetleri ilgili son gelişmeleri aktararak üyelerin yaşadığı sorunlar ve bunların çözümleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Samimi sohbet havasında gerçekleşen buluşmada mahalle sakini üyeler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek BTTDD Bursa Şubesi yönetimine duyarlılıkları için ayrıca teşekkür ettiler.

    Daha sonra Batı Trakya Avcılar Ve Atıcılar Derneği Lokali’ nde bulunan hemşerileri ile gecenin ikinci buluşmasını gerçekleştiren şube yönetimi, şube üyeleri ile Batı Trakya’ nın güncel sorunları hakkında sohbet ederek Abdal Murat Mahallesi ziyaretlerini tamamladı.

    Kısa bir süre sonra bu defa Yiğitler Mahallesi’nde yaşayan Batı Trakyalılar ile bir araya gelen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri mahalle sakinleri ile görüşmesini BTTDD Bursa Şubesi Yiğitler Lokali’nde gerçekleştirdi.

    Dernek yöneticileri ile üyelerin,  kişisel ve toplumsal sorunları masaya yatırdığı toplantı boyunca üyelere  yönelik  BTTDD Bursa Şubesi’ nin faaliyetleri, ileriye dönük plan ve programları ile Batı Trakya Evi, Üye Kimlik Kartları ve üye bilgilerinin güncellenmesi gibi hususlarda ayrıntılı bilgilendirmeler gerçekleştirildi.

    Son Olarak BTTDD Bursa Şubesi Çiftehavuzlar Lokalini ziyaret eden Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri burada da yaklaşan Çiftehavuzlar Mahallesi mevlüt etkinliği, mahalle sınırları içerisinde yapılacak Batı Trakya Evi gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

    Gerçekleşen toplantılarda  dernek üyeleri  huzurunda konuşmalar  gerçekleştiren Bursa Şube Başkanı Dr. Ali Eminlatif mahalle sakinlerine bugüne kadar şube yönetimine verdikleri destekler için teşekkür ederek bundan sonraki dernek faaliyetlerinde de her zaman olduğu gibi kendilerini aralarında görmek istediklerini belirtti.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.