Tarım beyannamelerinde tecrübenin adresi Green Road’ın açılışına yoğun ilgi…

    Previous Next

    Tarım beyannamelerinde tecrübenin adresi Green Road’ın açılışına yoğun ilgi…

    Önümüzdeki dönemde Gümülcine merkezde yer alan Tarım beyannameleri, Devir-teslim işlemleri ve Çiftçi programları konularında hizmete giren Green Road bürosunun açılışı 5 Nisan Cuma günü gerçekleşti.

    Tarkan Multaza, Erhan Adalı, Güner Reşit, Erdal Hüseyin, Ayhan Şerif ve Hasan Salih isimlerinden oluşan ekip; uzun yıllar bu konularda tecrübeli olup bundan sonraki dönemde de bölgede yaşayan tarım üreticilerine hizmet vermesi bekleniyor. Açılışa civar köylerden tarım üreticileri de katılarak, büro çalışanlarını tebrik ettiler.

    Gümülcine’de Yeni Yol üzeri 40 numaralı adreste yer alan büronun açılışına başta civar köylerden çiftçilerin yanı sıra, Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, Doğu Makedonya Trakya Eyaleti Meclis Üyeleri Ahmet İbram ve İsmail Hüse Mustafa, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Kozlukebir Belediye Başkan adayı İbrahim Şerif ve diğer davetliler katıldı.

    Tarkan Multaza, Erhan Adalı, Güner Reşit, Erdal Hüseyin, Ayhan Şerif ve Hasan Salih isimlerinden oluşan ekip; uzun yıllar bu konularda tecrübeli olup bundan sonraki dönemde de bölgede yaşayan tarım üreticilerine hizmet vermesi bekleniyor.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.