BTAYTD BAŞKANI DR. HÜSEYİN BALTACI AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇİMLERİNDE DEB PARTİSİ’NDEN ADAY

    BTAYTD BAŞKANI DR. HÜSEYİN BALTACI AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇİMLERİNDE DEB PARTİSİ’NDEN ADAY

    Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi olarak, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Dr. HÜSEYİN BALTACI’nın, DEB Partisi’nden Avrupa Parlamentosu Milletvekili Adayı olacağını açıklamaktan mutluluk duyuyoruz.

    Selanik Aristotelio Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu olan Dahiliye Uzmanı Dr. HÜSEYİN BALTACI’nın, 26 Mayıs 2019 Pazar günü yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimlerinde DEB Partisi’nin listesinde Avrupa Parlamentosu Milletvekili Adayı olarak yer alacağını kamuoyuna açıklarız.

    Mesleki, sosyal ve toplumsal hayatında son derece aktif bir kişiliğe sahip olan ve insanlara hiçbir ayrım yapmadan yardım etmeyi, destek olmayı kendine amaç edinmiş biri olan Dr. HÜSEYİN BALTACI’nın DEB Partisi’ne ve toplumumuzun sesini Atina’ya ve Avrupa’ya duyurma gayretinde önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

    Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği ve aynı zamanda İskeçe Merkez Azınlık İlkokulu Encümen Heyeti Başkanı olan Dr. HÜSEYİN BALTACI adaylığıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “26 Mayıs Pazar günü yapılacak Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde DEB Partisi listesinde yer alacak olmaktan ve bu seçim yarışına DEB Partisi’yle birlikte katılmaktan mutluluk duyuyorum. Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı, Yunanistan’ın olduğu gibi aynı zamanda Avrupa’nın da bir parçasıdır. Bizler, demokratik haklarımıza sahip olarak, ekonomik geri kalmışlıktan kurtulan, kalkınmadan ve ekonomik

    gelişmeden hak ettiğimiz payı alabilen, halkımızın yaşadığı haksızlıkların giderildiği bir toplum olarak yaşamak istiyoruz. Ayrımcılığın olmadığı bir Avrupa’da yaşamak istiyoruz. Tüm bu sorunlarımızı ve taleplerimizi yüksek sesle dile getirmek ve insanımızın sesi olmak için 26 Mayıs’ta siz değerli halkımızın desteğini bekliyoruz.”

    DEB Partisi olarak AP adaylarımızı kamuoyuna açıklamaya devam edeceğiz.

    DEB Partisi

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.