Gümülcine’de çocukların şenliği vardı!

    Previous Next

    Gümülcine’de çocukların şenliği vardı!

    Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin düzenlediği “Çocuk Şenliği”, 12.04.2019 günü Birlik bahçesinde gerçekleşti.

    Etkinliğe; T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu’nun eşleri Aslı Ömeroğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet, Keşan Sanayi Odası kadın girişimcilerinden bir grup bayanın yanı sıra çocuklar ve anne babalar katıldı.

    Açılış konuşmalarında, amaçlarının çocukları kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu belirten Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet, “Çocuklara sosyal medyadan kurtulabilecekleri örnekler verebiliriz. Hakikaten 12-13 yaşına kadar düşmüş olan çocukları kötü alışkanlıklardan kurtarmamız gerekiyor. Bunu sadece el ele yapabiliriz.” Görüşlerine yer verdi.

    GTGB olarak başlattıkları Çocuk Şenliği’nin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Gümülcine Türk Gençler Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Aslı Ali, “ Çocuklar bizim geleceğidir. Onlar mutluysa aileler de mutludur. ” İfadelerini kulandı.

    Burada olmanın güzel bir duygu olduğunu söyleyen T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu’nun eşleri Aslı Ömeroğlu, “GTGB Kadınlar Koluna çok teşekkür etmek istiyorum. Umarım bu güzel etkinlik bir gelenek haline gelir ve her yıl aynı coşkuyla kutlanır.”

    Bugün burada olmanın kendileri için çok önemli ve anlamlı olduğunu belirten Keşan Sanayi Odası kadın girişimcilerinden Emine hanım, “Burada böyle bir birliğin bizleri bu şekilde ağırlamasından inanılmaz bir gurur duydum. Keşan’a döndüğümde bu gururu herkese anlatacağım. Sizler de kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır. Çocuklar bizim en kıymetlimiz. Bütün çocuklarımıza yapmalıyız. Özgüvenli ve iyi yetişen bir çocuk, iyi eğitim alan bir çocuk gelişen bir aile, toplum ve iyi bir gelecek demektir. ”

    Programda ise çocuklardan oyunlar ve skeçler izlendi. Ayrıca GTGB Halk Dansları Topluluğu da bir gösteri sundu. Program resim sergisinin açılıyla son buldu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.