Cemil Kabza icraatlarını ve adaylarını tanıtan bir toplantı düzenledi

    Previous Next

    Cemil Kabza icraatlarını ve adaylarını tanıtan bir toplantı düzenledi

    Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, belediyedeki icraatları, geleceğe yönelik programları ve önümüzdeki yerel seçimlerde listesinde yer alan adaylarını tanıtan bir etkinlik düzenledi.

    HALK HAREKETİ listesi adı altında yeniden belediye başkan adayı olan başkan Cemil Kabza, 12 Nisan Cuma akşamı İskeçe’de bir otelde etkinlik düzenleyerek, 2014 yılından bugüne kadar hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Yeniden göreve geldikleri takdirde önümüzdeki döneme hazırladıkları projelerden de bahseden başkan Kabza, etkinlik sonunda listesinde yer alan meclis üyelerini tanıttı.

    “BİZİ BİRBİRİMİZE SIMSIKI BAĞLAYAN İNANCIMIZDIR, BİRBİRİMİZE OLAN GÜVENİMİZDİR”

    Cemil Kabza sözlerine, “Biz, ilk günde olduğu gibi bu gün de bütün samimiyetimizle, hiç bir menfaat, hiç bir karşılık beklemeden, tertemiz duygularla bir araya gelmiş, GÖNÜL DOSTLARI ordusuyuz. Bizi birbirimize sımsıkı bağlayan inancımızdır, birbirimize olan güvenimizdir, kardeşliğimizdir, dostluğumuzdur. Bu değerlerimize inananlar bugün buradadır. Farklı amaç ve hayalleri olanlar ise, kendi yollarını tercih ettiler” diyerek başladı.

    “Biz doğru yoldayız. Bugüne kadar hiçbir değerimizden vazgeçmeden, bin bir türlü engeli aşarak, çeşitli zorluklara karşı birlikte inançla, kararlılıkla göğüs gererek hamdolsun bugün dim dik ayaktayız” diyen Kabza sözlerine şöyle devam etti:

    “BİZ BU YOLA BİRLİKTE BAŞ KOYDUK. BİZ, ÖNCE ALLAH’A, SONRA DA SİZLERE GÜVENDİK

    “Bu yola çıktığımız ilk günden bu güne kadar, şahsi menfaatleri bertaraf ederek, sadece toplum yararına çalıştık. Amacımız buydu ve bunu başardığımızı rahatlıkla söyleyebiliyorum. Kolay olmadı, uzun, çakıl taşları ve dikenlerle, engellerle dolu bir yolculuk. Bu yolculuğumuz Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle önümüzdeki dönemde de devam edecektir. Biz bu yola birlikte baş koyduk. Biz, önce Allah’a, sonra da sizlere güvendik. Çünkü biz bu yollarda beraber yürüdük. Biz yağan yağmurda beraber ıslandık. Biz sıkıntılara beraber göğüs gerdik. Biz beraber üzüldük, beraber sevindik. Yine birlikte yürümeye HAZIR MIYIZ? Bu seçimlerde de HALK HAREKETİ’ni ZAFERE taşımaya HAZIR MIYIZ? Onun için biz de inşallah BU SEFER DE OLACAK diyoruz!”

    “DİK DURDUK. ÖZ DEĞERLERİMİZİ, İNANCIMIZI KİMSEYE PAZARLIK KONUSU YAPMADIK”

    Görevi süresi boyunca çalışma arkadaşlarıyla sorunlara birlikte çareler aramaya çalıştıklarını kaydeden Kabza, “Aradan geçen 4,5 sene içerisinde birçoğunuzla yan yana geldik, sorunlara birlikte çareler aradık, üzüntünüzle üzüldük, sevincinizle sevindik. Biz bu değerimizden hiçbir zaman vazgeçmedik. Dik durduk. Öz değerlerimizi, inancımızı kimseye pazarlık konusu yapmadık. Bunun için bize bedel ödetmeye kalkanlar oldu. Ama inancımız ve kararlığımız buna kalkan oldu. Sizlere en iyi bir şekilde layık olmaya çalıştık, bundan da vazgeçmeye hiç niyetimiz yok. Bütün dertlerinize belki derman olamadık ama en azından dertlerinizle biz de dertleştik. Hassasiyetle eğildik, çalıştık, çabaladık ve bir çoğuna çareler ürettik. Belediyeyi devraldığımız Eylül 2014’ten bu yana, bu davaya sadık kalan, şahsi değil, sadece milletin menfaatini düşünen ve bu uğurda çalışan dostlarımızla mücadele ettik. İnşallah bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz, memleketimiz zor günler geçirdi. İflasın eşiğine gelen bir dönem yaşadık. Siyasi istikrarın sürekli sandık başına gidilerek arandığı bir döneme denk geldik. İki defa milletvekili seçimleri iki defa da referandum tecrübesini yaşadık. En önemlisi de iflasın eşiğine gelinmenin ne olduğuna yakından şahit olduk. Bu sadece bizim belediye için değil, bütün belediyeler için geçerli idi.”

    Konuşmasının son bölümünde belediye başkanı Cemil Kabza şunları aktardı:

    “AMAÇLARI BİZLERİ KARALAMAK, YAPTIKLARIMIZI YOK PAHASINA SATMAYA KALKIŞMAK, SAHTEKARLIKTIR”

    İlk anda karşınıza çıktığımız samimiyetle sadece sizlere HİZMET etmek için gece gündüz çalıştık. Durmuyoruz, DEVAM ediyoruz. Çünkü daha yapılacak çok işimiz var! 4,5 yıl içerisinde yaptıklarımızla çok kişinin teşekkürünü ve hayır duasını aldık. Bizim için en büyük mükafat da zaten budur. Sizlerden inanın başka hiçbir beklentimiz de yoktur. Bir insan eğer bardağın dolu kısmına bakarsa, bardağın içindeki suyu görür, bardağın sadece boş kısmına bakarsa da sadece boş kısmını görür. Gerçekçi olmak lazım! Amaçları bizleri karalamak, yaptıklarımızı yok pahasına satmaya kalkışmak, sahtekarlıktır. Bizim defterde böyle bir şey yazmıyor. Çok kötü niyetli olanlar, at gözlüğü takanlar, kıskananlar, haset besleyenler, münafıklık yapanlar şöyle diyormuş! Cemil Kabza da ne yaptı! İnsaf yani. Bu kadar da olmaz! Bizim yaptıklarımız ve yapacaklarımızla ilgili programımız ortada. Etkinliğimize katılan tüm katılımcılara teşekkür ederim.”

    Etkinlik sonunda Kabza tüm adaylarını tek tek sahneye davet ederek, hep birlikte birer hatıra fotoğrafı çektirdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.