Rıdvan Ahmet adaylarını tanıttı

    Previous Next

    Rıdvan Ahmet adaylarını tanıttı

    Demokratik Güç Listesi Kozlukebir Belediye Başkan adayı Rıdvan Ahmet, 4 Mayıs 2019 akşamı Sirkeli köyünde düzenlediği mitingte adaylarını tanıttı ve projelerini anlattı.

    Toplantıya meclis ve muhtar adaylarının yanı sıra etraf köylerden de katılanlar oldu.

    Havanın yağmurlu olması sebebiyle önce meclis üyesi adayları ve muhtar adayları tanıtıldı. Adaylar tek tek kürsüye çağrılarak halk selamlandı.

    Alt yapı projelerine imza attıklarını ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen Rıdvan Ahmet, “ Okullarımıza yardım ettik. Bölgemize sosyal belediyeciliği getirdik. Üç adet sünnet şöleni düzenleyerek yaklaşık 200 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Çocuklarımıza kardeş belediyelerin katkılarıyla bisiklet v.d. hediyeleri sağladık. Toplam beş adet uçurtma şenliği düzenleyerek çocuklarımıza uçurtma dağıttık. Çocuk sinema günlerini gerçekleştirdik. Bayanlarımıza özel jimnastik programlarını hayata geçirdik. Alantepe bölgesini daha da kullanılabilir hale getirdik.

    Üstün çabalarla çalışma arkadaşlarımızla birlikte çalıştık ve çabaladık. Bundan sonraki dönemde de kaldığımız yerden devam edeceğiz ve yönetime talibiz. Sizlerden destek bekliyoruz. Diğer adaylarımıza da seçimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Görüşlerine yer verdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.