Kozlukebir Belediye Başkan adayı İbrahim Şerif adaylarını tanıttı

    Previous Next

    Kozlukebir Belediye Başkan adayı İbrahim Şerif adaylarını tanıttı

    Gelecek Listesi Kozlukebir Belediye Başkan adayı İbrahim Şerif, 5 Mayıs Pazar akşamı Sirkeli köyünde düzenlediği mitingte adaylarını tanıttı.

    Toplantıya meclis ve muhtar adaylarının yanı sıra civar köylerden vatandaşlar katıldı. Havanın yağmurlu olması nedeniyle önce meclis üyesi adayları ve muhtar adayları tanıtıldı. Adaylar tek tek kürsüye çağrılarak halkı selamlandı.

    “BÖLGEMİZİN VE İNSANIMIZIN GELECEĞİ İÇİN VARIZ”

    Belediye başkan adayı İbrahim Şerif açılış sırasında yaptığı konuşmada 2011 yılındaki yerel seçimlerden zaferle çıktıklarını hatırlatarak bu dönem içerisinde ayırım yapmadan halka hizmet ettiklerini belirtti. 26 Mayıs tarihindeki seçimlerden de başarıyla çıkacaklarına inandıklarını söyleyen Şerif, “Halkımızın kararına ve tercihine saygı duyduk. İnsanımıza ve seçmenimize hiç bir zaman kırılmadık, darılmadık. Gelecek dönemde belediyemizin yönetimine talip olduğumuzu bir kez daha beyan ediyoruz. Tecrübeli, genç ve dinamik adaylarla oluşturduğumuz listemiz, siz değerli halkımıza hizmet etmeye kararlıdır. Bölgemizin ve insanımızın geleceği için varız. İnsana değer vererek, geleceğimizi insana yönelik hizmetlerle kuracağız” diye konuştu.

    Aday tanıtım mitingine katılanlar arasında Kozlukebir Belediye başkan adayları Rıdvan Ahmet ve Erdem Hüseyin de yer alarak, İbrahim Şerif’e başarı dileklerinde bulundular.

    Açılış sonunda meclis üyesi adayları ve muhtar adayları hep birlikte birer hatıra fotoğrafı çektirdiler.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.