GTGB 10. Balkan Çocuk Şenliği'ne katıldı

    Previous Next

    GTGB 10. Balkan Çocuk Şenliği'ne katıldı

    Gümülcine Türk Gençler Birliği Folklor ekibi Eğitmen Erkan Demiroğulları ve Yönetici Büşra Bülbül başkanlığında 21-23 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen 10. Edirne Baklan Çocuk Şenlikleri etkinliklerine katıldı.

    Konuyla ilgili olarak GTGB tarafından yapılan açıklama şöyle:

    "Öğrencilerimiz ilk olarak Edirne İsmail Güner Ortaokulunda bulunan öğrencilerle tanışma ve onlarla vakit geçirme fırsatı buldular. Akabinde İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Önder Arpacı Başkanlığında, idareci Büşra hanım ve iki öğrenci ile Edirne Valisi Sayın Ekrem Canalp makamında ziyaret edildi. Ziyaretin ardından Valilik binası önünde başlayarak Saraçlar caddesinde son bulan “X. Balkan Çocuk Şenliği” yürüyüşüne katıldılar ve Folklor ekibimiz kurulan platformda gösterilerini sundu.

    22 Nisan 2019 Pazartesi günü ekibimiz Edirne de bulunan tarihi ve kültürel yerleri gezdi ardından Gölet mevkiinde Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünce “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ” temalı uçurtma şenliğine katıldı.

    23 Nisan 2019 Salı günü ekibimiz, Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine katıldılar. Ardından gösterilerini sundular.

    1. Edirne Balkan Çocuk Şenliği’ne Gümülcine Türk Gençler Birliği adına Büşra Bülbül Başkanlığı’nda katılan halk oyunları ekibimizi en iyi şekilde ağırlayan, Edirne Valisi Sayın Ekrem Canalp’e, Edirne İsmail Güner Ortaokul Müdürü Sayın Hüseyin Baran’a, çalışma arkadaşlarına, ekibimizi evlerinde ağırlayan veli ve öğrencilere, gayretlerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz."
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.