Sinan Yakup: " Muhtarlık bir gönül işi, köyümün sorunlarını çok iyi biliyorum"

    Sinan Yakup: " Muhtarlık bir gönül işi, köyümün sorunlarını çok iyi biliyorum"

    Kozlukebir Belediyesi yerel meclis muhtar adayı Sinan Salih Yakup, muhtarlığın bir partiye bağlı kalmaksızın, gönül işi olduğunu söyledi.

    Önümüzdeki yerel seçimlerde Kozlukebir Belediyesi'ne bağlı ve belediyenin en büyük köyleri arasında yer alan Kozlukebir köyü muhtar adayı olan Sinan Salih Yakup, Rodop Rüzgarı Dergisi'ne konuştu. 2011 2014 yılları arasında Kozlukebir köyü muhtarlık görevini de yürüten Yakup, bu dönem içerisinde köy halkının sorunlarını meclis nezdinde dile getirmeye çalışmış ve her anlamda halkın takdirini toplamayı başarmıştı.

    "KOZLUKEBİR KÖYÜ HALKIMIN SORUNLARINI, İSTEK VE TALEPLERİNİN NELER OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM"

    26 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Demokratrik Güç listesinden muhtar adayı olan Salih Yakup adaylığıyla ilgili olarak, "Kozlukebir belediyesi yerel yönetiminde bir dönem muhtarlık görevinden bulundum. Bölgemizin ve özellikle Kozlukebir köyü halkımın sorunlarını, istek ve taleplerinin neler olduğunu çok iyi biliyorum. Belediye yönetimleri kapsamında yer alan biz muhtar yada muhtar adaylarının sorumlulukları, köyümüzü bağlar. Bu anlamda bizlere düşen görev; köyün istek ve beklentilerini, meclis nezdinde en iyi şekilde dile getirmek ve bahse konu isteklerin takipçisi olmaktır. Dolayısıyla belediyeciliğin biz muhtarlar açısından bir gönül işi olduğunu hatırlatmak istiyorum. Köylümüzün ve vatandaşlarımızın dertlerini, problemlerini, sıkıntılarını, istek ve beklentilerini önce kendimizin derdi olarak görüp bu doğrultuda hareket etmeliyiz. Öyle inanıyorum ki bu seçimlerde de başta Kozlukebir halkı olmak üzere, listemizin de bana vermiş olduğu destekle birlikte Kozlukebir köyü muhtarlık görevine seçileceğime inancım tamdır. Buradan tüm muhtar adaylarına başarılar diler, dostça ve kardeşçe bir seçim süreci geçirmemizi temenni ederim" açıklamalarında bulundu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.