Erdem Hüseyin Bursa’da temaslarda bulundu

    Previous Next

    Erdem Hüseyin Bursa’da temaslarda bulundu

    Kozlukebir Belediye Başkan adayı eczacı Erdem Hüseyin, 12 Mayıs Pazar günü Bursa’da bir dizi temaslarda bulundu.

    26 Mayıs 2019 tarihindeki yapılacak olan yerel seçimlere BİRLİK Listesi adı altında seçimlere katılan Erdem Hüseyin ve beraberindekiler, aslen Batı Trakyalı olan ve Türkiye devletinin çeşitli kademelerinde görevlerde bulunan Hakan Çavuşoğlu ve Mustafa Dündar’ı ziyaret ettiler.

    Bursa’da diğer sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Erdem Hüseyin, ziyaretlere ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

    -TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve bir önceki dönem T.C.Başbakan Yardımcısı olan sn. Hakan Çavusoğlu’nu ziyaret ederek, 26 Mayıs’ta ülkemizde yapılacak olan yerel seçimler hakkında istişarelerde bulunduk. Batı Trakya’mızın gurur kaynağı olan sn. Bakanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

    -Batı Trakya’mızın gururu ve yetiştirmiş olduğu güzide değerlerden kardeş Belediyemiz Bursa Osmangazi Belediye Başkanı sn. Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek kendilerini üçüncü defa seçilmelerinden dolayı tebrik ederek başarılar diledik. Ayrıca 26 Mayıs’ta ülkemizde yapılacak olan seçimler hakkında istişarelerde bulunduk. Kardeş Belediyecilik kapsamında bölgemize eser kazandıran sn. Başkanımıza müteşekkiriz. Malesef günümüzde bu eserlere sahip çıkılmamakta. Bizler yeni dönemde sn. Başkanımıza bu eserlere sahip cıkacağımızı ve kardeş Belediyemizle ilişkilerimizi pekiştireceğimizin sözünü verdik.

    -Bursa Yıldrım Belediye Başkan Yardımcısı ve hemşehrimiz olan sn. Ali MollaSalih’i ziyaret ederek kendilerini tebrik ettik ve yeni görevinde başarılar diledik.

    -BİRLİK listesi olarak Bursa’da BİRLİK ve BERABERLİĞİMİZİN en büyük temsilcisi olan, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğini ziyaret ettik. HemŞehrimiz olan sn. Başkan Ali Emin Latif beyfendiye ve yönetim kuruluna sIcak ve içten karşılamalarından dolayı canı gönülden teşekkür ederiz.

    -Bursa ziyaretimiz esnasında görüşme fırsatı bulduğumuz BATISİAD (Batı Trakya Türkleri Yönetici ve Sanayi İş Adamları Derneği) Başkanı sn. Ahmet Er ve saygıdeğer yönetim kurulu üyelerine bizlere göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz.

    -Bursa Ortabağlar Avcılar Kulübünü Birlik Listesi Ekip arkadaşlarımızla ziyaret ettik.Birlik Listesi Ekibi olarak bizleri misafir ettikleri için kendilerine çok teşekkürler ediyoruz.

    Aynı akşam Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BİRLİK Listesi ve ekibine iftar yemeği verdi.

    Kaynak: Erdem Hüseyin (Sosyal medya hesabı)

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.