İlhan Ahmet: “ELGA yetkilileri yarından itibaren zarar tespit çalışmalarına başlıyor”

    İlhan Ahmet: “ELGA yetkilileri yarından itibaren zarar tespit çalışmalarına başlıyor”

    Rodop Milletvekili İlhan Ahmet 10 Temmuz Çarşamba günü Rodop ilinin bazı bölgelerinde etkili olan dolu yağışıyla ilgili olarak, ELGA yetkilileriyle görüştüğünü belirterek, yarından itibaren zarar tespit çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

    Milletvekili İlhan Ahmet özellikle Şapçı Maronya belediyesine bağlı köylerde etkili olan dolu yağışı ve fırtınanın verdiği zararla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

    “Bugün etkili olan kötü hava koşullarının yol açtığı dolu, sel ve fırtınada zarar gören tüm bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

    Muhtelif köylerimizde yaşam alanlarında ve ekili arazilerde meydana gelen zararların ivedilikle tespiti için gerekli girişimlerde bulunduğumu beyan etmek istiyorum.

    Bu kapsamda ELGA genel müdürlüğü yetkilileri ile yaptığım görüşmede, Dedeağaç bölge müdürlüğünde görevli memurların yarından itibaren zarar tespit çalışmalarına başlamaları yönünde karar alınmıştır.

    Zarara uğrayan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun diyerek, yarından itibaren bulundukları belediyelere gidip zarar beyanı yapabileceklerini önemle duyuruyorum.

    Konuyu yakından takip etmeye devam edeceğim.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.