Kozlukebir Kartalları Çanakkale veteranlarını ağırladı

    Previous Next

    Kozlukebir Kartalları Çanakkale veteranlarını ağırladı

    Elit Balkan Master Ligi kapsamında Kozlukebir Kartalları Veteran takımı Türkiye’nin Çanakkale Veteran takımı ile karşı karşıya geldi. Maçı Kozlukebir Kartalları veteran takımı 2-1 galip tamamladı.

    Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde vefat eden ve bir çok sporseverin yakından tanıdığı Çepelli Kartalları Takım Başkanı genç Erdal Mustafa’nın anısına da düzenlenen bu maçı çok sayıda sporsever yakından izleme fırsatı buldu. Maçı izleyenler arasında Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin de yer aldı. Maç öncesi her iki takım oyuncularına başarı dileklerinde bulunan başkan Mümin, bu ve benzer turnuvaların devam etmesini arzu ettiğini bölgemizde dostluğun pekişmesi adına önemli bir adım olduğunu kaydetti.

    Maçta orta hakem Pandasis, yardımcıları Papadopoulos ve Dionidis ve Dr. Mesut Mehmet görev aldı. Maç merhum Çepelli Kartalları Takım Başkanı Erdal Mustafa’nın anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

    Rodop ilinin Yassıköy belediyesine bağlı Çepelli köyü futbol stadında 4 Ocak Cumartesi günü oynanan müsabakada ev sahibi Kozlukebir Kartalları veteran takımının golleri 18. dakikada Mehmet Bölükbaşı ve 36. dakikada Özcan Mehmet’en geldi. Konuk takım Çanakkale veteran takımının tek golü ise 58. dakikada İlker Türe’den geldi.

    İlk yarıda oyuna hakim olan taraf ev sahibi Kozlukebir Kartalları takımı olurken, etkili ve hücuma dönük oyununu maç genelinde devam ettiren taraf oldu. Çanakkale veteran takımı ise ikinci yarıda etkili bir oyun oynamaya çalışmış olsa da, Kozlukebir Kartalları defansını geçemedi.

    Dostluğun hakim olduğu maç, ev sahibi Kozlukebir Kartalları’nın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

    Çanakalle Veteran Takımı:Ulaş Peker, Sedat Arıcan, Hasan Gök, Tuncay Bayram, Taner Altıparmak, Serkan Göztepe, Yıldırım Erdoğan, Mehmet Gürer, Gökhan Yılmazbaş, Evren Değirmenci, Orhan Geçici, Miraç Nevzat, Burhan Yılmaz, İlker Türe

    Kozlukebir Kartalları Veteran Takımı: İsmail Molla Ali Mehmet, Latif Latif, Sezgin Salih, Mehmet Bölükbaşı, Nedim Perende, Ayhan Hamit, Özcan Mehmet, Kostas Katsaridis, Özkan Yusuf, Muhammer Hüseyin, Halit Mehmet, Nurgül Sarısakal, Ekrem Arif, Ekrem Salih, Sinan Salih, Tuncay Ali, Hasan Hüseyin, Ahmet İbram, Kemal Mustafa

    Maç sonrasi ev sahibi Kozlukebir Kartalları takım kaptanı Ahmet İbram yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

    “AMACIMIZ, DOSTLUĞUN VE CENTİLMENLİĞİN PEKİŞMESİDİR”

    "Bugün Elit Master Ligi kapsamında Kozlukebir Kartalları veteran takımı olarak üçüncü maçımıza çıktık. Burada bir maçı kazanmak yada kaybetmek önemli değil. Bizler turnuvaya katılan veteran takımları olarak amacımız, sporun everensel bütünlüğünden yola çıkarak dostluğun ve centilmenliğin pekiştirilmesini arzu ediyoruz. Ayrıca bugün burada bu turnuvamızı daha anlamlı kılacak bir ilke imza attığımızı düşünüyorum. Geçtiğimiz günlerde spor camiasının da yakından tanıdığı, spora ve özellikle futbola verdiği önemle bütün sporseverlerin takdirini üzerinde toplamayı başaran genç Erdal Mustafa anısına da bu maçı oynadığımızı hatırlatmak istiyorum. Bizler Kozlukebir Kartalları veteran takımı olarak kendisini bir kez daha burada yad etmek istiyoruz. Son olarak Çanakkale veteran takım oyuncularını bölgemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyor, kendilerine hoşgeldiniz diyorum."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.