Kozlukebir Kartalları takımı Burgaz Deltum 2012’nin konuğu oldu

    Previous Next

    Kozlukebir Kartalları takımı Burgaz Deltum 2012’nin konuğu oldu

    Elit Balkan Master Ligi kapsamında Kozlukebir Kartalları Veteran takımı Bulgaristan’ın Burgaz Deltum Veteran takımı ile karşı karşıya geldi. Maçı Burgaz Deltum 2012 Veteran takımı 5-3 galip tamamladı.

    Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde 25 Ocak Cumartesi günü oynanan müsabakada ev sahibi Burgaz Deltum 2012 Veteran takımı Kozlukebir Kartalları Veteran takımını 5-3 mağlup etti.

    İlk yarıya ev sahibi Burgaz Veteran takımı oyuna hakim olan taraf olurken, ilk yarı 3-1 ev sahibinin üstünlüğüyle tamamlandı. Çoğunluğu profesyonel oyunculardan oluşan Burgaz Deltum 2012 Veteran takımı etkili oyunu ikinci yarıda da devam ettiren taraf oldu. Öte yandan konuk Kozlukebir Kartalları Veteran takımı, ilk deplasman maçını oynadı. Maça bir çok eksik oyuncuyla çıkan Kozlukebir Kartalları Veteran takımı, buna rağmen sahada etkili oyunuyla Kosta, Tuncay ve Ahmet’in takımın gollerini attı.

    Çok samimi ve sıcak bir ortamda geçen maça damga vuran ise, Burgaz Deltum 2012 Veteran takım oyuncularının Kozlukebir Kartalları Veteran takımı oyuncularına göstermiş oldukları misafirperlik oldu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.