Muhasebeci Halit Mehmet’ten vergi borçlarıyla ilgili açıklama…

    Previous Next

    Muhasebeci Halit Mehmet’ten vergi borçlarıyla ilgili açıklama…

    Muhasebeci Halit Mehmet, kamuya borcu olan kişilerin, “Vergi borçları ve taksitlendirme imkanı” ile ilgili bir açıklama yayımladı.

    Gümülcine ve Şapçı şehirlerinde çalışmalarını yürüten muhasebeci Halit Mehmet, konuyla ilgi olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

    Vergi borçları taksitlendirme imkanı: 26 Şubat tarihinden itibaren elektronik başvuru sistemi açılacak ve vergi borçları taksitlendirme imkanı verilecektir.

    -- Sosyal sigortalar yasası meclis’te. OGA için 6 kategori belirleniyor, isteğe bağlı kategori değiştirmek serbest, en düşük OGA 121,00 €. Ocak ayı ödeme süresi 12/3. Ayrıntıları kanun onaylandığında aktaracağız.

    --- Elektrik faturalarındaki belediye vergileri düzenlenmesi ve metrekare düzeltmeleri için elektronik ortam hazırlanıyor, yakında hizmete girecek ve herkesin internetten metrekareleri düzeltme imkanı olacak.

    -- Elektronik Defter ve Elektronik Fatura hazırlıkları hızla devam ediyor. Eski tip elektronik ortama uyumsuz yazarkasalar piyasadan kaldırılıyor. E-Fatura teknik özelliklerini belirleyen karar yayınlandı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.