Yassıköy Ortaokulunda sosyal kurslar başladı!

    Previous Next

    Yassıköy Ortaokulunda sosyal kurslar başladı!

     

    Yassıköy – İasmos Belediyesinin Trakya Dimokritos Üniversitesi işbirliğiyle Yassıköy Ortaokulunda düzenleyeceği sosyal kurslar 18.02.2020 Salı günü düzenlenen dini ayinle başladı.

    Kursun açılış törenine Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Trakya Dimokritos Üniversitesi Rektör Yardımcısı Zoi Gavrilidou, Yassıköy Ortaokulu Müdürü bayan Patiri, Yassıköy Lisesi Müdürü Sereti Vagia,  Eğitim Kooedinatörü Albanaki Xanthi, Yassıköy Azınlık İlkokulu Müdürü İbrahim Sadık’ın yanı sıra öğrenciler katıldı.

    Dini ayinin yapılmasından sonra kursun kurdelesi Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin v.d. yetkililer tarafından kesildi

     

     BİZİM YÖNETİMİMİZ, SOSYAL UYGULAMALAR KONUSUNDA TARİH YAZACAKTIR!

     

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin yaptığı kısa konuşmada, sosyal kurs fikrinin kendisine ait olduğunu, uygulamasını ise Dimokritos Üniversitesi Rektör Yardımcısı bayan Zoi Gavrilidou’nun yapacağını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Kendileri ilk başta da bunun yapılabileceğine inandı. Bundan böyle başka etkinliler de yapacağımıza inanıyorum. Kendileri bizlere inandı, programı hazırladı ve bugün siz öğrencilerimizle birlikte çok önemli bir çalışmayı başlatıyoruz. Bu çalışma Yassıköy için çok önemlidir. İnanıyorum ki bizim yönetimimiz, sosyal uygulamalar konusunda tarih yazacaktır. Özellikle eğitime, üçüncü yaş gurubuna, spora ve kültürel alanlara ağırlık vereceğiz.”

    Mümin konuşmasının sonunda da bayan Gavrilidou’ya diğer dört kadınla birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde plaket takdim edileceğini söyledi.

    Rektör Yardımcısı Zoi Gavrilidou, belediyenin bu çağrısını büyük bir sevinçle kabul ettiklerini belirtti ve belediyeyi bu girişimden dolayı tebrik ettiklerini söyledi.

    Sosyal kurslar orta ve lise öğrencilerine yönelik olup üniversite öğretim üyeleri tarafından verilecektir. Kurslardan herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Kursa ilk etapta 55 öğrenci kayıt yaptırmıştır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.