Babasından bayrağı devraldı!

    Previous Next

    Babasından bayrağı devraldı!

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Keşan Şubesi Başkanlığı’na Ayhan Beyli seçildi.

    Beyli, yıllarca derneğin başkanlığını yapan babası İsmail Beyli'den bayrağı devraldı.

    Yıldız Restaurant'ta yapılan genel kurul toplantısına AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Necmettin Hüseyin de katıldı.

    Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu katıldığı genel kurul toplantısında,Batı Trakya Türkleri Derneğine ofis vereceklerini söyledi. Helvacıoğlu, yaptığı konuşmada, kent müzesinde de Batı Trakya’yı da anlatan bir bölüm oluşturulması gerektiğini belirtti.

    Edirne Milletvekili Fatma Aksal'da genel kurula katılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Aksal, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ve tüm şehitlere rahmet dilediğini ifade etti. Göçmenlerin akın, akın Edirne'ye geldiklerini ifade eden Aksal, her hafta bin kişinin üzerinde bir göçmenin Avrupa hayali ile sınıra geldiğini ve yakalanıp geri gönderildiklerini söyledi.

    Ayhan Beyli'nin başkan seçildiği dernekte yönetim şu isimlerden oluştu: İsmail Miri, Türkay Gümülcineli, İsmail Şapçı, Muharrem Çirozlar, Nedim İşlek ve Fatma Çirozlar.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.