Türkiye-Yunanistan İş Konseyi ve SEVE Yunanistan İhracatçılar Birliği'nden MoU anlaşması

    Previous Next

    Türkiye-Yunanistan İş Konseyi ve SEVE Yunanistan İhracatçılar Birliği'nden MoU anlaşması

    Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye - Yunanistan İş Konseyi ve SEVE Yunanistan İhracatçılar Birliği arasında İyi Niyet Memorandumu (MoU) imzalandı.

    DEİK Türkiye-Yunanistan İş Konseyi ve SEVE Yunanistan İhracatçılar Birliği arasında 3 Mart 2020 Salı günü İyi Niyet Memorandumu (MoU) imzalanması vesilesi ile Türk Yunan iş dünyasını bir araya getiren yuvarlak masa toplantısı Mediterranean Palace Hotel Selanik’te gerçekleştirildi.

    Yunanistan ve Türkiye’nin seçkin iş insanlarını bir araya getiren toplantıyı, Yunanistan İçişleri Bakanlığı, Makedonya Trakya Bakan Yardımcısı Sayın Theodor Karaoglou, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Başdanışmanı Alexandros Alexiadis ve T.C. Selanik Başkonsolosu Efe Ceylan katılımlarıyla onurlandırdı.

    Önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan karşılıklı işbirliklerine odaklanılan toplantıda, ekonomik gelişmenin ve karşılıklı güven ilişkisinin önemi vurgulandı.

    Ortak değerlerin önemi, komşuluk ilişkileri ve ekonomide kazan-kazan anlayışıyla hareket edilmesinin gerekliliği vurgulanırken, iki ülke iş dünyasının yakınlaşmasının, Türkiye ve Yunanistan için uzun zamandır arzu edilen bir hedef olduğunun da altı çizildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.