Öğretmen Mehmet Bulut vefat etti

    Öğretmen Mehmet Bulut vefat etti

    İskeçe’ye bağlı Karaköy doğumlu öğretmen Mehmet Bulut vefat etti.

    Merhum Mehmet Bulut’un ölümü sonrası Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (BTTÖB) ve İskeçe Türk Birliği (İTB) birer taziye mesajı yayınladı.

    BTTÖB’NİN TAZİYE MESAJI:

    Mehmet Bulut öğretmenimiz 1947 yılında İskeçe bağlı Karaköy’de dünyaya geldi. İlkokulu Karaköy Türk İlkokulu’nda okudu.

    1960-1961 Öğretim yılında Türkiye parasız yatılı İlköğretmen Okulu sınavlarını kazanarak Aydın Ortaklar İlköğretmen okuluna kaydoldu. 1965 yılında İstanbul İlköğretmen Okulu’nu nakil olarak, buradan 1965-1966 Öğretim yılında mezun oldu.

    Batı Trakya’ya dönerek 1966-1967 Öğretim yılında İskeçe’nin Doğancılar Türk İlkokulu’nda 1 yıl öğretmenlik yaptı. 1967 yılında askere gitti. 1969-1970 Öğretim yılında İskeçe’nin Sakarkaya Türk İlkokulu’nda tekrar öğretmenliğe başladı. Burada uzun yıllar öğretmenlik hizmet yaptı. Hizmete süre sonra rahatsızlanarak görevini ara vermek zorunda kaldı.

    1994 yılında İskeçe Türk Birliği’nde yönetim kurulu başkanlığı görevini de yürütmüştür. Mehmet Bulut evli iki çocuk babasıydı. Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği camiası adına öğretmenimiz Mehmet Bulut’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, öğretmen camiasına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Mekanı Cennet olsun.

    İTB’DEN TAZİYE MESAJI

    Aynı zamanda eski İskeçe Türk Birliği Başkanı olarak da görev yapan merhum Mehmet Bulut’un vefatıyla ilgili olarak İskeçe Türki Birliği de bir taziye mesajı yayınlayarak şu ifadelere yer verdi:

    “İskeçe Türk Birliği Eski Başkanlarından Mehmet Bulut'un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve İskeçe Türk Birliği camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.