Yassıköyde dolu yağışı... Kiraz ağaçlarında zarar var...

    Previous Next

    Yassıköyde dolu yağışı... Kiraz ağaçlarında zarar var...

    Bugün öğle saatlerinde başlayan sağanak yağmur, Yassıöy Belediyesi sınırları içinde yer alan bazı bölgelerde dolu şeklinde yağdı.

    Yassıköy merkezli yağan yağmur ve dolu sonrası başta Arabacıköy, Bekirli ve Yalımlı köyleri olmak üzere ekili alanlarda zarara neden oldu. Aynı şekilde YAKA bölgesi olarak adlandırılan Ayazma, Sendelli, Eşekçili ve civar köylerde yağan yağmur sonrası bir çok kiraz ağaçlarında zarara neden olduğu belirtildi.

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin Rodop Rüzgarı'na yaptığı açıklamada, ELGA’nın Dedeağaç’ta bulunan Bölge Müdürü Athanasios Panagos’u telefonla aradığını, ELGA yetkililerin yarın bölgeye geleceğini ve incelemelerde bulunacağını söyledi. Bölge halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Mümin, "Ciddi miktarda yağış aldık. Yassıköy'de teknik müdahalemiz sonuç verdi. Ana hatlarımız açık, Yassıköy merkez temizleniyor. Yaka bölgesinde oluşan zarar vesilesi ile ELGA Müdürü ile görüştük. Yarın acil olarak bölgemizi ziyaret edecek. Geçmiş olsun" açıklamasında bulundu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.