Önder Mümin Selanik’te “Antonis Tritsis” programının tanıtımına katıldı

    Previous Next

    Önder Mümin Selanik’te “Antonis Tritsis” programının tanıtımına katıldı

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin 10 Temmuz Cuma günü Yunanistan İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen özel bir etkinliğe katıldı.

    Konuyla ilgili olarak Yassköy Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

    "10 Temmuz Cuma günü, Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Yunanistan İçişleri Bakanlığı tarafından EETAA ve Orta Makedonya, Batı Makedonya, Doğu Makedonya ve Trakya Belediyeler Birliliği işbirliği ile Selanik’te düzenlenen özel etkinliğe katıldı.  

    "Ioannis Vellidis" Konferans Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, İçişleri Bakanı Takis Theodorikakos “Antonis Tritsis” ismiyle adlandırılan Kalkınma ve Dayanışma Programının tanıtımını yaptı. Yunanistan İçisleri Bakanlığı eliyle yürütülecek ve hacmi 2,5 milyar euroyu bulacak olan program, altyapı çalışmaları, dijital yakınsama, sürdürülebilir kalkınma, çevre ve sivil koruma, mal ve hizmet tedariki alanında projeleri kapsayacak.

    2023 yılına kadar sürecek olan “Antonis Tritsis” programının finansmanını Mevduat ve Krediler Fonu ile Avrupa Yatırım Bankası karşılarken, 40.000 civarında yeni iş imkanı sağlanması bekleniyor."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.