İtalya'dan Yassıköy Belediyesine teşekkür mesajı

    İtalya'dan Yassıköy Belediyesine teşekkür mesajı

    Romano di Lombardia Belediye Başkanı Sebastian Nicoli, pandemi sürencinde kendilerine maske yardımında bulunan Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin’e teşekkür maili gönderdi.

    Romano di Lombardia Belediye Başkanı Sebastian Nicoli gönderdiği mailde şunları dile getirdi:

    "Sevgili arkadaşım, Yunanistan Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin’e TEŞEKKÜR!

    İlk olarak, sorumluluklarımdan dolayı cevap vermekte geciktiğim için sizlerden çok özür diliyorum.

    Sevgili Belediye başkanım Önder Mümin , Yassıköy Belediyesi halkı ile  birlikte harika bir davranış sergilediniz. Bizlere, Yunanistan’dan binlerce maske göndererek bizleri çok mutlu ettiniz. Paket, ofisime ulaştığında inanın ne düşüneceğimi bilemedim. İçinde ne olduğunu merak edip, paketi açtım ve  mektubunuzu ağlayarak  okudum. Bizlere bu davranışınızla insanlar ve toplumlar arasındaki kardeşlik duygusunun ne demek olduğunu çok iyi  anlattınız. Göndermiş olduğunuz renkli maskeler, şu an yaz aktiviteleri yapan çocuklar tarafından kullanılmaktadır.Diğer hediye ettiğiniz maskelerle de bütün şehir örnek davranışınızı sergileyerek dolaşıyorlar. Ayrıca mektubunuzu belediyemizin facebook sayfasında 3 Temmuz 2020 tarihinde paylaştık ve  Romano şehri halkından sayısız teşekkür mesajları aldık.

    Dilerim en kısa zaman da yakından görüşüp sarılabiliriz, sana ve Belediyenize bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum."

    Hatırlanacağı üzere Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Lombardia eyaletinin, Romano di Lombardia belediyesine 2000 adet maske gönderdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.