Önder Mümin önlemlere uyulmasını istedi!

    Önder Mümin önlemlere uyulmasını istedi!

     

    Önder Mümin belediye sakinlerine seslendi. Video yoluyla halka hitap eden Yassıköy-İasmos Belediye Başkanı Önder Mümin salgın karşısında alınması gereken önlemlere uyulması çağrısında bulundu.

     

    Videoyu izlemek için:https://www.youtube.com/watch?v=YCpUSAb7j0w&t=18s

     

    Mümin videoda şunlara değindi:

    “Sevgili Belediye mensuplarım, el ele dayanışma içerisinde koronavirüsün ilk dalgasını atlattık. Bugün ülkemiz ikinci bir koronavirüs dalgası ile karşı karşıya bulunmakta. Maalesef rahatladık, rehavete kapıldık. Devletin uyguladığı önlemlere birey bilinci ile uymakla yükümlüyüz. Dün, Sivil Korumadan Sorumlu Bakan Yardımcısı sn. Nikos Hardalias ile telefonda görüştüm.

    Bu doğrultuda:

    1. Sosyal mesafeyi koruyalım.
    2. Kalabalık ortamlardan uzak duralım.
    3. Maske, kilise ve camilerimizde mecbur kılınmıştır.

    İki dine mensup din görevlilerimizden kurallara mutlaka uyulması hususunda yardımcı olmalarını rica ediyorum.

    4. Düğün, mevlüt, vaftiz, sosyal etkinlikler ve diğer tüm etkinliklerde iç ve dış alanlarda 100 kişi kuralı 31 Ağustos’a kadar uygulanacaktır. 100 kişilik etkinliklerde sosyal mesafenin korunmasının mecburi olduğu unutulmamalıdır.

    5. Aldığımız karar ile 31 Ağustos’a kadar Susurköy ve Yassıköy halk pazarlarında satıcılar ve tüm tüketici belediye mensuplarımız için maske takma zorunluluğu getirilmiştir. Belediye ekipleri halkımıza, söze konu pazar girişlerinde maske dağıtımı gerçekleştirecektir.

    6. Ayrıca, Ağustos ayında oluşabilecek yangınlar ile alakalı tüm belediye mensuplarımız dikkatli ve sorumlu davranmalıdır. Ormanlık ve kırsal alanlarda daha da dikkatli olmamız mecburiyettir. İnsan kaynaklı yangınları birey bilinci ile önlemekle yükümlüyüz. Bir kez daha hep birlikte bu dönemi galip atlatacağız.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.