Miçotakis: "Aşı tüm vatandaşlara ücretsiz olacak"

    Miçotakis: "Aşı tüm vatandaşlara ücretsiz olacak"

    Başbakan Kiryakos Miçotakis, telekonferans aracılığıyla yaptığı toplantıda okulların açılmasıyla birlikte yeni uygulamalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

    Yunan vatandaşlarına yönelik koronavirüs aşısı hem de öğrenci ve öğretmenlere yönelik maskeler devlet tarafından ücretsiz olarak sağlanacak. Bu, bugün koronavirüs ile ilgili telekonferans aracılığıyla olağan toplantıda Başbakan Kiryakos Miçotakis tarafından duyuruldu.

    Toplantı öncesi Başbakan Miçotakis aşıyla ilgili olarak, "Aşı tüm Yunan vatandaşlarına ücretsiz olarak sunulacak. Bir mi olacağını yoksa daha fazla mı olacağını henüz bilmiyoruz. Aşı elimize geçtiğinde, tüm Yunan vatandaşları için ücretsiz olarak temin edilebilecek" ifadelerine yer verdi.

    Öğrenciler ve öğretmenler için maske konusuna da değinen Miçotakis, hükümet tarafından tüm çocuklara ve tüm öğretmenlere ücretsiz maske temin edileceğini belirtti. Virüsün yayılmasını minimuma indirmek için uzmanların önerilerini dikkate aldıklarını kaydeden başbakan, "Bu hükümlerden biri, anaokulundan başlayıp lise son sınıfa kadar tüm çocuklar için sınıflarda zorunlu maske kullanılmasıdır" dedi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.