İlk spor kitabı yayınlandı!

    İlk spor kitabı yayınlandı!

    Beden Eğitimi Öğretmeni Serpil Sali Ali, “FOAM ROLLER EGZERSİZ SÜRESİNİN DİKEY SIÇRAMA PERFORMANSI VE ESNEKLİK ÜZERİNE AKUT ETKİSİ” adlı bir kitap yayımladı.

    Dijital ortamda da yayımlanacak olan kitapla ilgili olarak Serpil Sali Ali yaptığı açıklamada, “Yeni kitabım tüm Türkiye genelinde ve Uluslararası dijital platformda yayına girmiş bulunmaktadır. Çok yakında Yunanistan genelinde yayınlanarak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm Eğitim kurumlarında yerini alacaktır. Sayın Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU hocama ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma tek tek teşekkür ve şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

    Kitapta yer alan bilgilerle ilgili olarak yazar Serpil Sali Ali şunları aktardı:

    KİTABIN KONUSU:

    Genel anlamda hareketliliğimizi geliştirmek için masaja alternetif olarak görülen bir yöntem olan miyofasiyal gevşetme ile fasya, miyofasyal gevşetme self-miyofasyal gevşetme teknikleri ve atletik performans ilişkisi hakkında genel bilgilere yer verirken. Aynı zamanda kadın Voleybolcularda miyofasiyal gevşetme tekniği olan foam roller egzersizi sonrası esneklik ve dikey sıçrama performansı ile ilgili deneysel çalışmaya ait bilgilere yer verilmiştir.

    İÇİNDEKİ GENEL BİLGİLER :

    *Foam Roller

    *Fasya

    *Miyofasyal Gevşetme

    *Voleybolun Tanımı ve Genel Özellikleri

    *Aerobic Güç

    *Anaerobic Güç

    Kitap 62 sayfadan oluşmaktadır. Tüm Eğitim kurumlarında Eğitim Amaçlı kullanılabilen bir eserdir. Ayrıca herkese hitap etmektedir. Kitabım tüm Türkiye genelinde ve Uluslararası Dijital Platformda resmi şekilde yayına girmiş bulunmaktadır. Çok yakın zamanda Yunanistan genelinde tüm Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Bölümlerinde. Atletizm ve Spor Bakanlığının Eğitim kurumlarında ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm Eğitim kurumlarında Akademik olarak yayına girecektir. Editörümüz sayın DOÇ. DR. İsa SAĞIROĞLU’na ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz saygı, şükran ve teşekkürlerimi sunarım. NOT: Kitabım ilk resmi Spor Bilimleri kitabıdır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.