Türkiye Bursları 2021 Başvuruları

    Türkiye Bursları 2021 Başvuruları

     

    Sunduğu uluslararası seviyedeki eğitim, bilgi ve tecrübe zenginliğinin yanında, Türkiye dünyanın her yanından uluslararası öğrencilere ülkenin en seçkin üniversitelerinde burslu eğitim imkânı sunuyor.

    Türkiye, “Türkiye Bursları” ile dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası öğrenciler için üniversitelerinin kapılarını açmaktadır. Türkiye Bursları, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde tam zamanlı veya kısa süreli bir program sürdürmeleri için seçkin öğrencilere verilen ve devlet tarafından finanse edilen bir burs programıdır.

    Türkiye Bursları, ülkeler arasındaki iş birliğini ve toplumlar arası ortak anlayışı güçlendirmeye kendini adamış geleceğin liderlerinden bir ağ oluşturmayı hedefliyor. 
     

    Başvuru Tarihleri: 10 Ocak – 20 Şubat 2021


    2021 yılı Türkiye Bursları başvuruları tek dönemde alınacaktır ve başvurular 10 Ocak – 20 Şubat 2021 tarihleri arasında her ülkeden öğrenciye açık olacaktır.
     
     
    Türkiye Bursları’nı eşsiz kılan ne?
     
    Türkiye Bursları, üniversite bölüm yerleştirmesi, aylık burs, üniversite harcı, sağlık sigortası, yurt, barınma, ücretsiz mesleki ve akademi programlar ve gidiş-dönüş uçak bileti imkanlarıyla dünyanın en kapsamlı burs programı olarak öne çıkmaktadır.  
     
     
    Programlar ve Öğrenim Düzeyleri
     
    Başvuruya açık olan programlar: Lisans ve Lisansüstü Programlar
    Başvurular Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora düzeyinde eğitim almak isteyen adaylara açıktır.
    Araştırma Bursları, Başarı Bursları ve KATİP gibi diğer programlar farklı başvuru dönemlerine sahiptir. Başvuru tarihleri sitemizde ve sosyal medya kanallarımızda duyurulmaktadır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.