İş adamı Mustafa Hasan’dan Gümülcine Hastanesi’ne bağış

    İş adamı Mustafa Hasan’dan Gümülcine Hastanesi’ne bağış

    Rodop iline bağlı Kozlukebir’de faaliyet gösteren Petlas & Starmaxx şirketi sahibi iş adamı Mustafa Hasan, Gümülcine Devlet Hastanesi’ne tıbbi ekipman ve araç – gereç bağışında bulundu. Bağışlanan ürünlerin ağırlıklı olarak Kovid -19 mücadelesinde kullanılacağı ifade edildi.

    Petlas & Starmaxx şirketi sahibi iş adamı Mustafa Hasan, Kovid -19 salgınıyla mücadele eden Gümülcine Hastanesi’ne ve sağlık personeline bu önemli süreçte biraz olsun yardım etmek amacıyla söz konusu bağışı yapma kararı aldıklarını söyledi.

    Tıbbi ekipman ve araç – gereçler, iş adamı Mustafa Hasan tarafından Gümülcine Devlet Hastanesi Müdürü Magda Yamustari ve Anestezi Bölüm Müdürü Dr. Bülent Kamiloğlu’na teslim edildi.

    Yaptığı bağıştan dolayı şirkete teşekkür eden Bülent Kamioğlu, söz konusu araç – gereçlerin Kovid -19 hastalarına verilen tedavi sırasında kullanılacağını, özellikle de hastaların entübe edilmesi sırasında bunlardan yararlanacaklarını dile getirdi.

    Bu arada, Sağlık Bakanı Vasilis Kikilias, bağışı yapan şirkete gönderdiği özel mektupla teşekkür etti. Bakan Kikilias, bu süreçte yapılan bağışın çok önemli olduğunun altını çizdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.