İlhan Ahmet, karantinadan çıkan köyleri ziyaret etti

    Previous Next

    İlhan Ahmet, karantinadan çıkan köyleri ziyaret etti

    Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, geçtiğimiz günlerde koronavirüs önlemleri kapsamında karantiya alınmış ve daha sonra karantinadan çıkan Kozlukebir Belediyesine bağlı Hacıköy, Işıklar, Dolapçılar ve Durhasanlar köylerini ziyaret etti.

    Bölge halkına geçmiş olsun dileklerini ileten milletvekili İlhan Ahmet ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

    "Dün (22 Ocak Cuma) Hacıköy, Işıklar, Dolapçılar, Durhasanlar ve Kozlukebir köylerini ziyaret ettim, soydaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi tekrar bilfiil yerinde ilettim. Atina’daki çalışmalarım hakkında kendilerine bilgi vererek, bu süreçte her türlü desteği kendilerine sunmaya devam edeceğimi bildirdim.

    Aynı zamanda tütün satım depolarını da (AKE) ziyaret ederek, soydaşlarımızla görüştüm. Tütün satışlarındaki düşük fiyatlardan muzdarip olduklarını haykıran üreticiler, tütünde izlenen bu düşük fiyat politikasıyla kendilerine büyük haksızlık yapıldığını ve Azınlığın ekonomik olarak daha da zor duruma sokulduğunu bir kez daha dile getirdiler.

    Buradan Yeni Demokrasi iktidarına bir kez daha hatırlatıyorum; son bil yılda iktidarın, pandemiden zarar gören kesimler için yaklaşık olarak 5 milyar Euro ayırıp maddi yardımda bulunurken, bölge çiftçisine ve özelikle de Azınlık çiftçisine 1 Euro dahi vermemesi kabul edilemezdir. İktidarı, tütüncüler ve tüm rençperler  için sunduğum teklifimi kabul ederek, maddi destek vermek üzere harekete geçmeye davet ediyorum."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.