Isınma yardımı ve diğer ödemeler bu hafta başlıyor

    Isınma yardımı ve diğer ödemeler bu hafta başlıyor

    Maliye Bakanlığı'nın kararına göre, Isınma Yardımı Ödeneği, Geri Ödemeli 5 (Epistreptea Prokatavoli 5) Programı ve Kira Yardımı Ödemeleri bu hafta başından itibaren başlıyor.

    Isınma yardımı ödeneği: Bugün ilgili bakanlık kararının .çıkmasıyla birlikte yaklaşık % 50 hak sahibi kişilere önümüzdeki haftanın başından ayın sonuna kadar ödemeler yapılacak. Toplamda 692.879 hak sahibi kişilere 80 ila 650 euro ödenek verilecek. Bu yıl ilk defa mazota ek olarak, doğalgaz, odun, pelet veya LPG kullanan aileler de ilgili yardımdan yararlanabilecekler.

    Geri Ödemeli 5 (Epistreptea Prokatavoli 5) Programı: Devletin kararıyla kapalı kalan işletmelere ve muhasebe defteri tutan çiftçilere yönelik Geri Ödemeli 5 (Epistreptea Prokatavoli 5) programına başvuran hak sahiplerine ödemeler yapılacak.

    Kira Yardımı Ödemeleri: Tazmin edilen kira ödemeleri banka hesabı (IBAN) beyan edilmediğinden veya banka hesabında hatalar olduğundan, Kasım ayı tazminat tutarının önümüzdeki günlerde ödeme kapsamı içine alındığı duyruldu. Diğer yardım tutarlarının da bu ayın çinde ödenmesi bekleniyor.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.