Kabza kardeşlerden İskeçe’ye yeni bir “marka”

    Kabza kardeşlerden İskeçe’ye yeni bir “marka”

    Genç girişimciler “Kabza kardeşler” tarafından kurulan “The Espressor” 19 Ocak Salı günü açılışını gerçekleştirerek İskeçe’de müşterilerine hizmet vermeye başladı.

    “Kabza kardeşler” tarafından kurulan yeni “The Espressor” kahve ve hazır yiyecek konusunda hizmet veriyor. Kaliteli kahve, taze soğuk sandviç ve doğal meyve suları da sunan mağaza, İskeçe Leoforos Stratou 12 adresinde bulunuyor. “Hotel Elena”ya yakın ve anayol üzerinde bulunan “The Espressor” pandemi nedeniyle şimdilik sadece ‘Take away’ ve evlere paket servisi ile hizmet vermektedir.

    Haftanın 7 günü sabah 06:00 – 20:00 arası (Pazar: 07:00 – 19:00) açık olan mekanda soğuk ve sıcak kahve ile soğuk sandviç ve doğal meyve suyu bulunmaktadır.

    “The Espressor” özellikle espresso ve diğer bütün kahveler konusunda eğitime tabi tutulmuş, uzman, güler yüzlü personel ile müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

    Kahve ve kaliteli hizmet konusunda iddialı olan “The Espressor” kurucuları, “Üç genç girişimci olarak kahve dünyasında yer alabilmek için yola çıktık. Ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz kahve tüketen bir topluluğa sahip. Kaliteli kahveyi arayan tüketicilere hizmet edebilmek için, en iyisini yapmaya gayret ettik. ‘Mükemmel’ olabilmek için ise gayretlerimiz aralıksız devam edecektir.  İlimizde espresso konusunda ciddi bir rekabet ortamı var. Bizi bu rekabet ortamı korkutmadı. Rekabetin, tüketicinin lehine olduğunu ve daima kaliteyi arttırdığını biliyoruz. Bundan dolayı kaliteli kahve, kaliteli hizmet konusunda iddialı olduğumuzu söylemek isteriz. Amacımız müşterilerimizle birlikte büyümektir. Bizi izlemeye devam edin.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.