Yassıköy Belediyesinden yerinde inceleme

    Previous Next

    Yassıköy Belediyesinden yerinde inceleme

    Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, 5 Şubat Cuma günü Yassıköy Belediye Başkan Yardımcıları Salim Hüseyin, Mümin Mümin, Lemonia Batziou, Oktay Yaluç, Ozan Ali, Belediye Meclis Üyesi Ercan Mümin, muhtarlar İhsan Kınalı, Adem Hacı Ahmet, Ünal Erkek ve Özgür Ahmet ile birlikte Arabacıköy, Bekirli, Yalımlı, Büyük Müsellim, Çepelli ve Esekçili köylerine ziyaretler gerçekleştirdi.

    Yassıköy Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları yerlerinde inceleyerek tespitlerde bulunan Önder Mümin, Bekirli ve Arabacıköy’de yeni sulama sistemleri ve boru hattının son durumunu denetledikten sonra, Yalımlı’da Yaka bölgesinde kaçak su hattı konusunda bilgi alarak, gerekenin yapılması hususunda talimat verdi.

    Büyük Müsellim ve Çepelli kanalizasyon giderleri ve çalışmaları için de tespitlerde bulunan Başkan Mümin, ayrıca Çepelli Öksüzlü Mahalle’sinin probleminin de en kısa zamanda çözüme kavuşacağını söyledi. Mümin, son olarak mesai arkadaşları ile beraber Eşekçili köyündeki kiraz kooopereatifini de ziyaret etti.

    Yassıköy Belediye Başkanı Mümin, “Her zaman bölge sakinlerimizin yanında ve yakınındayız. Nerede ihtiyaç varsa, 24 saat çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.