Menetler çayında çalışmalar devam ediyor

    Previous Next

    Menetler çayında çalışmalar devam ediyor

    Gümülcine - 02.03.2021

    Doğu Makedonya Trakya (DMT) Eyalet Başkanı Hristos Metis ve beraberindeki Eyalet Başkan Yardımcıları, Ahmet İbram, Tarkan Multaza, Cihan İmamoğlu ve Nikos Çalikidis yapımı tamamlanan Ircanhisar köprüsünde incelemelerde bulundular.

    Aynı gün DMT Eyalet Başkanı Metios ve başkan yardımcıları, Kozlukebir Belediyesi sınırları içinde yer alan Menetler Çayı köprüsünü ziyaret ederek, inşaatı devam eden köprü çalışmalarını yakından takip ettiler. Diğer yandan son yağan yağmurlar nedeniyle çay geçitinde meydana gelen zararı yakından inceleyen heyet, söz konusu geçidin en kısa sürede yeniden onarılması için çalışma başlatma kararı aldılar.

    Konuyla ilgili olarak DMT Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram'ın yaptığı açıklama şöyle:

    Gümülcine Belediye sınırları içinde yer alan Ircanhisar (Gratini) köyü çayında üst geçit çalışmaları tamamlanarak karayolu trafiğine açıldı.

    Aynı gün Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı sayın Hristos Metios ile birlikte Eyalet Başkan Yardımcıları olarak, Sirkeli – Kozlukebir köyleri arasında yer alan ve halk arasında Menetler çayı olarak bilinen bölgeyi ziyaret ettik. Son yağan yağmurlar nedeniyle çay geçitinde meydana gelen zararı yakından inceleyerek, söz konusu geçidin en kısa sürede yeniden onarılması için çalışmalar başlayacak. Bu arada Menetler çayına inşa edilen köprü çalışmaları hakkında bilgi alarak, köprünün önümüzdeki yıl tamamlanması bekleniyor.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.