Milletvekili İlhan Ahmet’ten Eyalet Başkan Yardımcılarına ziyaret

    Previous Next

    Milletvekili İlhan Ahmet’ten Eyalet Başkan Yardımcılarına ziyaret

    Gümülcine - 02.03.2021

    Rodop Milletvekili İlhan Ahmet 2 Mart Salı günü Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcıları Ahmet İbram, Tarkan Multaza ve Cihan İmamoğlu’nu çalışma ofislerinde ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

    Görüşmede milletvekili İlhan Ahmet Eyalet Başkan Yardımcılarına, tarım ve ekonomi alanda meclis çatısı altında yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

    Görüşme sonrası İlhan Ahmet’in yaptığı açıklama şöyle:

    “Doğu Makedonya Trakya Eyaleti Başkan Yardımcıları Ahmet İbram ve Cihan İmamoğlu ile başkan danışmanı Tarkan Multaza'yı ziyaret ettim. Azınlık milletvekili olarak, özellikle tarım ve ekonomi alanında çiftçilerimizin ve hayvan besicilerimizin menfaatine yönelik meclis çatısı altında yürüttüğüm çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdim.

    İkili görüşmelerde, iktidarın ve ekonomi bakanlığının bir an önce harekete geçerek, bölge çiftçisine ve hayvan besicilerine maddi yardımda bulunması için yaptığım çağrının yankılarını da değerlendirme fırsatı bulduk.

    Yapıcı bir diyalog ortamda gerçekleşen fikir alışverişinde, kamuoyunda ses getiren çağrım doğrultusunda, bölgemizin ve çiftçilerin yüksek faydası için tüm taraflarla birlikte, seçilmiş Azınlık temsilcileri olarak ortak hareket ve mücadele konusunda mutabık kaldık.

    Diğer yandan, Eyalet Başkanı Hristos Metios'la geçtiğimiz haftalarda yaptığımız ikili görüşmede dile getirdiğim önemli bir hususu da hatırlatarak, iktidardaki Yeni Demokrasi hükümetiyle destek ve iyi ilişkiler içerisinde olan mevcut eyalet yönetiminin, bu durumu bölgemiz faydasına avantaj haline dönüştürecek sosyo-ekonomik politikaları hayata geçirmesi gerektiğini ifade ettim.

    Bölge milletvekili olarak da hükümet ve bakanlıklar nezdinde yürütülecek çalışmalarda, eyalet yönetimine yardımcı olmaya hazır olduğumu belirttim.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.